Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2017
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και σταδιακά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα ανατολικά, γύρω στους 32 στα νότια και τα βόρεια και γύρω στους 29 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά σταδιακά στα ανατολικά και τα νότια παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σαββάτο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή αναμένεται σταδιακά μικρή άνοδος.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Σχετικά

Η Κύπρος απέκτησε δύο νέα, εντυπωσιακά σημεία θέασης!
Ετοιμάσου για φωτογραφίες σε μοναδικά σημεία με ανεπανάληπτη θέα;

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Ποιοι επηρεάζονται
Από τη Δευτέρα 8 μέχρι και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

Ryanair: Μεγαλύτερη χειραποσκευή χωρίς επιπλέον χρέωση από σήμερα
Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς παραδοτέας αποσκευής κατά τη διαδικασία κράτησης


Επαρχία Αμμοχώστου: Η ολόχρονη συνήθειά σου
Βίωσε την αυθεντικότητα, απόλαυσε την Επαρχία Αμμοχώστου… Από τις παραλίες μέχρι την ενδοχώρα, πάντα κάτι νέο σε περιμένει

Εικόνες από το 1ο Φεστιβάλ Αμπελώνα στην Αλέκτορα
Μια αξέχαστη γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα, βιωματικά εργαστήρια και ζωντανή μουσική

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στον κόσμο
Μια χώρα της Μέσης Ανατολής στην πρώτη θέση

H Wizz Air ξεκινά (ξανά) τις πτήσεις για έναν εντυπωσιακό προορισμό
H εταιρεία επεκτείνει τις προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές σε όλη την περιοχή.

6ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας με τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες
Ολυμπιακός Πειραιώς, Μόνακο, Παρί και Ερυθρός Αστέρας στο μαγικό τριήμερο Ευρωλίγκας στην Κύπρο


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Φικάρδου έρχεται φέτος πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Εκπλήξεις, καινούριες ιδέες και ένα πρόγραμμα γεμάτο μαγεία

Αυτή είναι η νέα λίστα με τα ονόματα των ακραίων καιρικών φαινομένων: Ζορμπάς, Κορνάρο και Ελίνα…
Για την περίοδο Οκτωβρίου 2025-Σεπτεμβρίου 2026, η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Εθνικών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών (Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ)