News , Guide

Το νέο trend διακοπών είναι οι κρουαζιέρες με ποταμόπλοια!

Εξερευνούμε τα υδάτινα μονοπάτια της Ευρώπης, με ποταμόπλοιο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2017

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε  μια πόλη και να βρείτε την καρδιά της  είναι να ακολουθήσετε το ποτάμι της… Ταξιδέψτε, χαλαρώστε και ονειρευτείτε στα ήρεμα νερά των πιο διάσημων ποταμών της Ευρώπης.  Νιώστε την  μαγεία του να κινείστε απαλά στα νερά ενός ποταμού, απολαμβάνοντας την ακαταμάχητη θέα των πόλεων όπως μόνο από τις όχθες ενός ποταμού μπορείτε να την δείτε.

Η Louis Travel, γνωστή για την πολύχρονη εμπειρία της στις κρουαζιέρες, σας προτείνει ένα πιο χαλαρό και ήσυχο ρυθμό διακοπών, τις κρουαζιέρες με ποταμόπλοια όπου θα έχετε την ευκαιρία να αφουγκραστείτε τα μέρη που περνάτε, τις ιστορικές περιοχές, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τα πανέμορφα τοπία, την φύση και τον παλμό της ζωής καθώς θα κυλάτε ανέμελα στα υδάτινα μονοπάτια.

Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ξεφύγετε από την βοή των Ευρωπαϊκών  μεγαλουπόλεων και να γνωρίσετε το τρόπο ζωής στις παραποτάμιες περιοχές,  να επισκεφτείτε χωριά και πόλεις που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθια, να «χαθείτε» σε στενά δρομάκια που μοσχοβολούν από λουλούδια και να περάσετε την ώρα σας σε παραδοσιακά καφενεία πλάι στους ντόπιους!   

Τα νέας γενιάς ποταμόπλοια της CroisiEurope είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την  άνεση και απόλαυση των ταξιδιωτών. Εκτός από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, διαθέτουν άνετες καμπίνες, όμορφα διαρρυθμισμένα καταστρώματα, σαλόνια, εστιατόρια  και μπαρ.  Σε όλες τις κρουαζιέρες περιλαμβάνονται τα φαγητά (Γαλλική κουζίνα)  και τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε κάποιες κρουαζιέρες οι εκδρομές.

Προσφέρονται πολλές επιλογές με αναχωρήσεις από διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις   αλλά εμείς ξεχωρίσαμε και  συστήνουμε τις κρουαζιέρες στον Ρήνο,  στον Σηκουάνα, στα κανάλια του Άμστερνταμ ή στης Βενετίας και στον Γαλάζιο Δούναβη. Γνωρίστε από κοντά πόλεις και χωριά περιβόητα για την ομορφιά τους όπως η Χαϊδελβέργη, η Κολμάρ, το Στρασβούργο, η Αβινιόν, η Μπρυζ, η Ντελφτ, η Γκούντα, η Βενετία, η Βουδαπέστη και άλλες.   

       

Βρείτε τις προτάσεις και τις τιμές μας στον κατάλογο της Louis Travel, «θέλω διακοπές καλοκαίρι 2017» που κυκλοφορεί, ή επικοινωνήστε στο Παγκύπριο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης στο  77 77 85 55.

Για να δείτε όλες τις κρουαζιέρες  που προσφέρονται μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CroisiEurope www.croisieurope.travel

Η CroisiEurope αντιπροσωπεύεται στη  Κύπρο από την Louis Travel.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close