Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2017
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Νωρίς το απόγευµα όµως θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, νότια και ανατολικά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά.
Το Σάββατο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.
Σχετικά
Λεμεσιανό Καρναβάλι 2026: Η πόλη φορά τη μάσκα της – Ιστορία, παράδοση και οι Κανταδόροι στο προσκήνιο
Η Λεμεσός ετοιμάζεται να ζήσει ξανά τη μεγαλύτερη και εμβληματική γιορτή της, πιο ανανεωμένη από ποτέ!
Αυτή την Κυριακή η Τρικούπη μεταμορφώνεται ξανά και μεταμφιέζεται!
Κι εμείς δίνουμε ραντεβού στη στοά
Στο «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο
Πάμε να γιορτάσουμε την εποχή της ανθοφορίας με μια μοναδική εμπειρία!
BATTLEFIELD ReDEFiNED 2026: Η κορυφαία εκδήλωση Άμυνας και Ασφάλειας επιστρέφει στη Λευκωσία
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2026, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.
Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αυτές είναι οι 115 ομάδες (και η σειρά τους) που θα παρελάσουν την Κυριακή
Ανακοινώθηκε η σειρά παράταξης των ομάδων
8 υπέροχα θεματικά πάρκα και φάρμες για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Tο ιδανικό σενάριο για την Καθαρά Δευτέρα είναι να την περάσουμε κάπου έξω, με τα έθιμα της Κύπρου και τα εδέσματα που "επιβάλλονται"
25 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
Week Agenda: 17 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιαστα τις επόμενες ημέρες στο νησί - Από θέατρο και μουσική μέχρι καρναβαλίστικες φιέστες
Το Καρναβάλι έρχεται στο MyMall Limassol!
Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Η ψυχή του πάρτι: Καρναβάλι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με χορό, θέαμα, διασκέδαση και καλό σκοπό
O απόλυτος προορισμός για διασκέδαση!
Καρναβάλι 2026: Οι 14 παρελάσεις που θα απολαύσουμε στο νησί
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, από τις 15 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου