Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2017
Τα εγκαίνια της Παραμυθούπολης Χριστουγέννων 2017, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της βάζοντάς μας για τα καλά στο κλίμα των γιορτών, θα γίνει και φέτος με μουσική, παιχνίδι και φυσικά διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.
Συγκεκριμένα τα εγκαίνια θα γίνουν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου με μια μοναδική συναυλία από τους Stavento και την Ήβη Αδάμου. Την ίδια μέρα θα γίνει και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθεί σύντομα.
Μάθε περισσότερα για την Παραμυθούπολη
Οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της η Παραμυθούπολη . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δίνει και φέτος το σύνθημα για την έναρξη των Χριστουγέννων προσκαλώντας μας να ζήσουμε τη μαγεία της πιο αγαπημένης πόλη μικρών και μεγάλων. Πρόκειται γαι έναν ολόκληρο οικισμό που κατασκευάζεται κάθε χρόνο και φιλοξενεί εκατοντάδες επισκεπτών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων στην καρδιά της Λευκωσίας.
Φέτος εμφανίζεται πιο ανανεωμένη από ποτέ με νέα εντυπωσιακά παιχνίδια που θα καταπλήξουν τους μικρούς μας φίλους και δωρεάν είσοδο για όλους. Όπως κάθε χρόνο, ο Άη Βασίλης θα βρίσκεται και πάλι στην Παραμυθούπολη παρέα με τους πολύτιμους βοηθούς του και φορτωμένος με δώρα. Δεκάδες σπιτάκια με κάθε λογής λιχουδιές θα γεμίσουν και πάλι τη Λευκωσία με λαχταριστές μυρωδιές ενώ οι άνθρωποι της Παραμυθούπολης έχουν ετοιμάσει τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά: ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικά παιχνίδια, ακροβατικά και χορευτικά shows σας περιμένουν!
Η Παραμυθούπολη φέτος θα ανοίξει στις 17 Νοεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους ενώ ένας τυχερός επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να φύγει από την παραμυθούπολη με ένα ολοκαίνουργιο Ford Fiesta.
Σχετικά
Αυτή την Κυριακή η Τρικούπη μεταμορφώνεται ξανά και μεταμφιέζεται!
Κι εμείς δίνουμε ραντεβού στη στοά
Στο «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο
Πάμε να γιορτάσουμε την εποχή της ανθοφορίας με μια μοναδική εμπειρία!
BATTLEFIELD ReDEFiNED 2026: Η κορυφαία εκδήλωση Άμυνας και Ασφάλειας επιστρέφει στη Λευκωσία
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2026, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.
Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αυτές είναι οι 115 ομάδες (και η σειρά τους) που θα παρελάσουν την Κυριακή
Ανακοινώθηκε η σειρά παράταξης των ομάδων
8 υπέροχα θεματικά πάρκα και φάρμες για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Tο ιδανικό σενάριο για την Καθαρά Δευτέρα είναι να την περάσουμε κάπου έξω, με τα έθιμα της Κύπρου και τα εδέσματα που "επιβάλλονται"
25 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
Week Agenda: 17 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιαστα τις επόμενες ημέρες στο νησί - Από θέατρο και μουσική μέχρι καρναβαλίστικες φιέστες
Το Καρναβάλι έρχεται στο MyMall Limassol!
Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Η ψυχή του πάρτι: Καρναβάλι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με χορό, θέαμα, διασκέδαση και καλό σκοπό
O απόλυτος προορισμός για διασκέδαση!
Καρναβάλι 2026: Οι 14 παρελάσεις που θα απολαύσουμε στο νησί
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, από τις 15 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η καρδιά του καρναβαλιού χτυπά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!
Όλο το πρόγραμμα της γιορτής!