Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα, µέχρι την Κυριακή.
Σήµερα περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Τοπικά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και σταδιακά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα δυτικά το απόγευµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη ενώ παροδικά το απόγευµα στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά και βόρεια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια, ενώ αρχικά στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ αναµένονται λίγες τοπικές βροχές. Τη νύκτα, όµως, αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνια. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσουν χιόνια. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω µικρή πτώση.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.
Σχετικά

Oktoberfest 2025: Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα γίνουν φέτος στο Μόναχο
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο επιστρέφει


Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.

Δωρεάν ποδήλατα για έως και 1 ώρα την ημέρα (για μία εβδομάδα), στη Λεμεσό
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Τζόρτζιο Αρμάνι: Η σφραγίδα του στυλ στη μεγάλη οθόνη και τα κοστούμια σε αξέχαστους χαρακτήρες
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες και τους ηθοποιούς που έντυσε σε αγαπημένους ρόλους

Ακυρώνει την τελετή βράβευσης του Τομ Χανκς η Στρατιωτική Ακαδημία West Point
Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των συνεχών παρεμβάσεων του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Moonwalk: 15.000 επισκέπτες, 30 μουσικές σκηνές, πάνω από 123 καλλιτέχνες, ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Όλα όσα έζησαν οι επισκέπτες του Πρωταρά το βράδυ της Κυριακής

Διαδρομή στις 15 εκκλησίες και τα ξωκλήσια του Τιμίου Σταυρού στην Κύπρο
Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα οδοιπορικό πίστης και παράδοσης στις εκκλησίες που τιμούν το σύμβολο της χριστιανοσύνης

Ο νέος, υπέροχος προορισμός της Wizz Air, από το αεροδρόμιο της Πάφου
Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου

Τι λέει το Τμ.Γεωλογικής για τον σεισμό που έγινε ξημερώματα Κυριακής
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού

Γίνε μέρος της μαγείας του Μεσαιωνικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου
Αιτήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου 2025–2026!

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε το φθινόπωρο
Οι πόλεις όπου αυτή η εποχή του χρόνου προσφέρουν όμορφα τοπία και μια διαφορετική κουλτούρα