Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2018
Το νησί Ισιγκάκι (Ishigaki) στην Ιαπωνία ανακηρύχθηκε πιο δημοφιλής αναδυόμενος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2018.
Για όσους αναζητούν διακοπές σε ένα εξωτικό μέρος, το νησί της Ιαπωνίας είναι ο φετινός ονειρικός προορισμός.
Το νησί Ισιγκάκι, στο αρχιπέλαγος Yaeyama, βρίσκεται, σύμφωνα με το TripAdvisor στην πρώτη θέση της λίστας με τους 10 κορυφαίους "Αναδυόμενους Ταξιδιωτικούς Προορισμούς" του 2018 (Destinations on the Rise).
Για τη δημιουργία της λίστας χρησιμοποιήθηκε ένας αλγόριθμος που καταγράφει την από χρόνο σε χρόνο αύξηση των θετικών κριτικών στο Trip Advisor για τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα, καθώς και την αύξηση του ενδιαφέροντος για κρατήσεις στους συγκεκριμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς.
Το Ισιγκάκι, το κύριο νησί στο νομό Οκινάουα στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, είναι γνωστό για τη φυσική του ομορφιά. Είναι καλυμμένο με βουνά και φιλοξενεί παραλίες με λευκές αμμουδιές, πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους και ξεχωρίζει για τα πιο γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής, τα οποία έχουν καταστήσει το νησί ένα περιζήτητο σημείο για κολύμπι και καταδύσεις. Τα φοινικοδάση του Ισιγκάκι και τα ποτάμια με τα μακρόβια δέντρα συνθέτουν το σκηνικό μιας εξαιρετικής τοποθεσίας για πεζοπορία και κατασκήνωση.
Οι λάτρεις του καλού φαγητού δεν θα μείνουν απογοητευμένοι. Μαζί με το βοδινό του Ισιγκάκι, τα τοπικά νουντλς "Yaeyama soba", λέγεται ότι είναι το πιο δημοφιλές πιάτο για τους Ιάπωνες τουρίστες, καθώς είναι φτιαγμένα με αλεύρι αντί της πιο παραδοσιακής ποικιλίας με φαγόπυρο που είναι διαδεδομένη στην υπόλοιπη χώρα. Το νησί εξυπηρετείται από ένα νέο αεροδρόμιο, με απευθείας πτήσεις από το Τόκιο.
Η λίστα του Trip Advisor με τους 10 Αναδυόμενους Ταξιδιωτικούς Προορισμούς:
1. Ισιγκάκι, Ιαπωνία
2. Καπάα, Χαβάη
3. Ναϊρόμπι, Κένυα
4. Χάλιφαξ, Καναδάς
5. Γκντανσκ, Πολωνία
6. Σαν Χοσέ, Κόστα Ρίκα
7. Ρίγα, Λετονία
8. Ρόβινι, Κροατία
9. Νέρχα, Ισπανία
10. Καζαμπλάνκα, Μαρόκο
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος