Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2018
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, ενώ µετά το µεσηµέρι αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα.
Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται χιονόπτωση, ενώ χιόνι ή χιονόνερο ενδέχεται να σηµειωθεί από το απόγευµα της Πέµπτης και σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο.
Σχετικά

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πόλη που θα στολιστεί πρώτη φέτος τα Χριστούγεννα
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει.

Δωρεάν ποδήλατα για έως και 1 ώρα την ημέρα (για μία εβδομάδα), στη Λεμεσό
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Τζόρτζιο Αρμάνι: Η σφραγίδα του στυλ στη μεγάλη οθόνη και τα κοστούμια σε αξέχαστους χαρακτήρες
Δείτε αναλυτικά τις ταινίες και τους ηθοποιούς που έντυσε σε αγαπημένους ρόλους

Ακυρώνει την τελετή βράβευσης του Τομ Χανκς η Στρατιωτική Ακαδημία West Point
Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των συνεχών παρεμβάσεων του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Moonwalk: 15.000 επισκέπτες, 30 μουσικές σκηνές, πάνω από 123 καλλιτέχνες, ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Όλα όσα έζησαν οι επισκέπτες του Πρωταρά το βράδυ της Κυριακής

Διαδρομή στις 15 εκκλησίες και τα ξωκλήσια του Τιμίου Σταυρού στην Κύπρο
Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου, ένα οδοιπορικό πίστης και παράδοσης στις εκκλησίες που τιμούν το σύμβολο της χριστιανοσύνης

Ο νέος, υπέροχος προορισμός της Wizz Air, από το αεροδρόμιο της Πάφου
Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου

Τι λέει το Τμ.Γεωλογικής για τον σεισμό που έγινε ξημερώματα Κυριακής
Ο σεισμός είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης της Λεμεσού

Γίνε μέρος της μαγείας του Μεσαιωνικού Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου
Αιτήσεις για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Φικάρδου 2025–2026!

Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να επισκεφθείτε το φθινόπωρο
Οι πόλεις όπου αυτή η εποχή του χρόνου προσφέρουν όμορφα τοπία και μια διαφορετική κουλτούρα

Μαγικές εικόνες: Το «ματωμένο φεγγάρι» φώτισε τον ουρανό της Κύπρου
10 άκρως εντυπωσιακές εικόνες από το κόκκινο φεγγάρι της 7ης Σεπτεμβρίου
