Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2018
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το πρωί δυνατό να παρατηρείται τοπικά οµίχλη, κυρίως στο εσωτερικό, που σταδιακά θα διαλυθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Αργότερα δυνατό να σχηµατιστεί τοπικά οµίχλη, στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές και µέσες νεφώσεις. Τη ∆ευτέρα δυνατό να εµφανιστεί αραιή σκόνη.
Το Σάββατο η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, αλλά στα ορεινά θα σηµειώσει µικρή άνοδο. Την Κυριακή και τη Δευτέρα η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και το εσωτερικό.
Σχετικά

Ανεβαίνουν στους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται άνοδος τις επόμενες ημέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Το Elysium ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Η μοναδική κυπριακή παρουσία στη λίστα “Best of the Best - Top Europe” του Tripadvisor

Η "εικόνα" των κατασκηνωτικών χώρων της Κύπρου που πρέπει να προβληματίσει
Θα πάμε φέτος για camping;

Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε έναν νέο προορισμό για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυο της στη Λάρνακα με νέο δρομολόγιο και τιμές από €19,99 από αυτόν τον Οκτώβριο

Lady’s Mile και Κούριο: Οι δύο υπέροχες παραλίες της Λεμεσού που αλλάζουν
Στόχος, η ενίσχυση της προσβασιμότητας, της υγιεινής, της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης των λουομένων, αλλά και η σταδιακή αποκατάσταση της λαϊκότητας της δημοφιλούς παραλίας Lady’s Mile

Αγία Σοφία: Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη αποκατάσταση στα 1.500 χρόνια ιστορίας της
Οι εργασίες δεν εντατικοποιήθηκαν μόνο για τη σεισμική θωράκιση του μνημείο

Ο μεσογειακός «κρυμμένος θησαυρός» που αναδείχθηκε κορυφαίος προορισμός για το φετινό καλοκαίρι
Δείτε τα 20 καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε φέτος




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Gala Dinner, “A Night in Paris”
Από το συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας

Πώς ψηφίζουμε στη Eurovision 2025 – Απόψε εμφανίζεται η Κύπρος
Λεπτομέρειες για τον Α’ Ημιτελικό