Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2018
Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι' αυτό, φαντάζει όνειρο.
Χάρη στην Mondelez International, όμως, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκοα Oreo, το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η εταιρεία άνοιξε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.
Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας αναφέρεται πως οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους σχετικά με πιθανά νέα προϊόντα, αλλά και να συνεργαστούν με μάι ομάδα προκειμένου να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα. Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επίσης και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και έλαβε πάνω από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα. Πάντως, η συγκεκριμένη θέση εργασίας κατέχει την 5η θέση σε αυτές που έχουν δει περισσότερο οι χρήστες του LinkedIn, για προφανείς λόγους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση ΕΔΩ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.
Πηγή: iefimerida.gr
Σχετικά

2 ελληνικά νησιά στα φθηνότερα του κόσμου για διακοπές
Όσο οι ξένοι τουρίστες θεωρούν καλές τις τιμές που συναντά κανείς στα 2 αυτά νησιά, τόσο θα διατηρούν την ακρίβειά τους και θα γίνονται απλησίαστα

Επιστρέφει το εισιτήριο των 5 ευρώ για επίσκεψη στη Βενετία
Η μόνη διαφορά φέτος είναι πως όσοι επισκέπτες αγοράσουν τα εισιτήριό τους τελευταία στιγμή —72 ώρες πριν επισκεφτούν τη Βενετία— θα πληρώσουν διπλάσια τιμή.

Gdańsk & Sopot: Η απρόσμενη ομορφιά της Βόρειας Πολωνίας
Ανακάλυψε τις κρυφές γοητείες, την ιστορία και τη θαλασσινή αύρα δύο μαγευτικών πόλεων της Βαλτικής

Οι καλύτερες σειρές του Netflix για το 2025 μέχρι τώρα
Τι καλό είδαμε μέχρι στιγμής στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα

LIVE: Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Έφυγε τη Δευτέρα του Πάσχα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς

«Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για το Πάσχα - «Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Τα 10 κορυφαία κάμπινγκ στην Ευρώπη για φυσιολάτρες – Και ένα ελληνικό στη λίστα του Guardian
Από απομονωμένες κοιλάδες της Ισλανδίας και δάση της Σουηδίας, μέχρι μεσαιωνικά τοπία στη Σλοβενία και ήρεμες γωνιές στην Πορτογαλία

Τα σκαλιά σε πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο που οδηγούν στον… παράδεισο
Αμέτρητα σκαλοπάτια που όμως αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια να τα ανέβει κανείς


Κλειστό θα παραμείνει έως και τις 11 Μαΐου το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο
Δες την σχετική ανακοίνωση