Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018
Με βροχές και καταιγίδες θα περάσουμε το τριήμερο με εξάιρεση την Κυριακή όπου η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει.
Βαρομετρικό χαμηλό, με κέντρο νότια και αργότερα νοτιοανατολικά της Κύπρου, θα επηρεάσει την περιοχή απόψε και αύριο. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναμένεται αύριο να υποχωρήσει.
Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα, τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταμένες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να χιονίζει κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα υπάρχει τοπικά παγετός.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση.
Σχετικά

Εστιατόριο κτίζεται εντός της θάλασσας στην Παραλία Κουρίου
Η ανέγερση της συγκεκριμένης οικοδομής εγείρει πολλά ερωτήματα

«Emily in Paris»: Η σεζόν 5 έρχεται με αλλαγές – Απουσιάζει βασικός χαρακτήρας
Ποια ηθοποιός δεν επιστρέφει και τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι 7 καλύτερες παραλίες της Κύπρου, με απίστευτα νερά και καταπράσινο τοπίο
Το travel.gr προτείνει 7 κυπριακές παραλίες, που ξεχωρίζουν για τα διάφανα νερά και τις παροχές υψηλού επιπέδου

Grand Egyptian Museum: Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο με τους 100.000 ανεκτίμητους θησαυρούς
Τα σχέδια για το Grand Egyptian Museum ή GEΜ ή «κόσμημα», ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά το 2002

«Ωκεανός»: Ο Ντέϊβιντ Ατένμπορο καταδύεται στο πιο μυστηριώδες σύνορο του πλανήτη
«Αν σώσουμε τη θάλασσα, σώζουμε τον κόσμο μας». Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ.

Πού έχει τις ρίζες του το έθιμο του Κατακλυσμού στην Κύπρο;
Τι ακριβώς όμως συμβολίζει το εν λόγω έθιμο και ποιες οι ρίζες του στην Κύπρο;

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά
Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις


Αλλάζουν όλα στις αερομεταφορές – Ξεκινά η πληρωμή χειραποσκευών
Οι εξαιρέσεις και οι νέοι κανονισμοί

Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες (για όλο το τριήμερο) στην ολοκαίνουρια παραλία της Κύπρου
Η παραλία Αλυτζιή έχει αναγνωριστεί επίσημα ως παραλία λουομένων και είναι έτοιμη να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες.

Δωρεάν χώροι στάθμευσης στον Πρωταρά κατά τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού
Το διήμερο 7 & 8 Ιουνίου

Δωρεάν ίντερνετ και στην παραλία!
Αυτός ο Δήμος ανακοίνωσε δωρεάν internet σε όλες τις παραλίες του