Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2018
Αν κάνεις μία βόλτα σε Αγία Νάπα και Πρωταρά αυτή την περίοδο θα παρατηρήσεις παντού ανακαινίσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων και ένα πυρετό προετοιμασιών για τη νέα τουριστική σεζόν που αρχίζει.
Αγία Νάπα και Πρωταράς οι δύο κορουφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Κύπρου βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες με νέες τουριστικές μονάδες να ανεγείρονται, ξενοδοχεία να ανακαινίζονται, νέα εστιατόρια και να ανοίγουν για να μας υποδεχθούν φέτος το καλοκαίρι.

Ανάμεσα στα καινούργια ξενοδοχεία της περιοχής που ανεγείρονται αυτή την περίοδο βρίσκεται και ένα ντιζαινάτο ξενοδοχείο στην αρχή της λεωφόρου Νήσι, το Amethyst Napa Hotel & Spa το οποίο ανοίγει επίσημα την 1η Μαΐου. Το ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και διαθέτει πάνω από 120 δωμάτια, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, κέντρο σπα και γυμναστήριο.


Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Amethyst Napa Hotel & Spa διαθέτουν μοντέρνα διακόσμηση σε απαλές καλοκαιρινές αποχρώσεις, ξύλινη επίπλωση, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας και σίδερο. Επίσης παρέχουν θέα στην πισίνα και στη Μεσόγειο Θάλασσα. Επιπλέον, ορισμένα δωμάτια έχουν καθιστικό και κάποια περιλαμβάνουν ευρύχωρο μπαλκόνι με ιδιωτικές ξαπλώστρες. Ορισμένες σουίτες προσφέρουν επίσης ιδιωτικό υπαίθριο υδρομασάζ.

Το κατάλυμα παρέχει κεντρικό εστιατόριο με ξεχωριστό χώρο καθιστικού για ενήλικες και a la carte εστιατόριο. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν στις εγκαταστάσεις καφέ, pool bar, παιδική πισίνα και παιδική χαρά.

Το Amethyst Napa περιλαμβάνει κέντρο ευεξίας με δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, υδρομασάζ, ατμόλουτρο και εσωτερική πισίνα. Επίσης προσφέρονται περιποιήσεις μασάζ και υπηρεσίες κομμωτικής και ομορφιάς, με επιπλέον χρέωση.






Σχετικά
Tripadvisor: Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις για το 2026
Οι εμπειρίες καθοδηγούν πλέον τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται τα ταξίδια διεθνώς
To Ted Lasso επιστρέφει για τέταρτη σεζόν το καλοκαίρι - Οι πρώτες εικόνες
Η πολυβραβευμένη σειρά του Apple TV+ επανέρχεται παρά τις φήμες για οριστικό τέλος
Η «Πανσέληνος του Χιονιού» την 1η Φεβρουαρίου σημείο καμπής για 4 ζώδια -Γιατί ονομάστηκε έτσι
Μετά την «Πανσέληνο του Λύκου» στις 3 Ιανουαρίου, αναμένεται η δεύτερη πανσέληνος του έτους την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου
Το ελληνικό νησί που αναδείχθηκε «βασίλισσα των αντιθέσεων» από διεθνή ΜΜΕ
Το ελληνικό νησί δεν απευθύνεται πλέον αποκλειστικά σε όσους αναζητούν έντονη νυχτερινή ζωή
Έξι χώρες που πληρώνουν για να μετακομίσετε μόνιμα εκεί
Το κόστος ζωής ωθεί ολοένα και περισσότερους στην αναζήτηση μιας νέας αρχής εκτός συνόρων και ορισμένες χώρες προσφέρουν χρηματικά κίνητρα για να προσελκύσουν νέους μόνιμους κατοίκους
Ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια του νησιού, για να γιορτάσεις τον έρωτα!
Ένα εστιατόριο-προορισμός που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ρομαντικά του νησιού, ιδανικό για στιγμές αφιερωμένες στον έρωτα
8 πολυτελή παραδοσιακά σπιτάκια, σε περιμένουν για διαμονή στο χωριό
Mια εμπειρία διαμονής όπου η άνεση συναντά την ιστορία, και η φιλοξενία γίνεται προσωπική υπόθεση.
Η Aegean ανακοίνωσε 1+1 στα εισιτήριά της (για δύο μόνο μέρες)
Μία έκπληξη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Γιατί Η αγάπη ταξιδεύει καλύτερα μαζί.
Βροχές, σκόνη και σφοδροί άνεμοι σήμερα - Αναμένεται χιόνι στο Τρόοδος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Με τη στήριξη της Lidl Κύπρου, το 5ο mind REset παρουσίασε τις «πράσινες» ιδέες των παιδιών
Το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα επέστρεψε με την καθιερωμένη Εμπορική Έκθεση στο Metropolis Mall στη Λάρνακα, το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2026.
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές του φετινού διαγωνισμού!
Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης της Βιέννης
Η πτήση με τις περισσότερες αναταράξεις στον κόσμο διαρκεί μόλις μία ώρα -Ποια είναι
Η αξιολόγηση των αναταράξεων έγινε μέσω των διαδρομών πτήσης και των αρχείων, χρησιμοποιώντας τον δείκτη EDR