Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2018
H Global Academy of Coaching προσφέρει ένα δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο γιορτάζοντας την Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching κι εσύ δεν πρέπει να το χάσεις!
Η Global Academy of Coaching, η μόνη διαπιστευμένη σχολή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Coaching (ΙCF) σε Ελλάδα και Κύπρο με online δυνατότητα φοίτησης, γιορτάζει την Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching, προσφέροντας την Κυριακή 13 Μαΐου, στο Hilton Cyprus, ένα μοναδικό, δωρεάν και διαδραστικό σεμινάριο με την Τζιλ Δούκα.
Η γνωστή στα media ως η "πρύτανης των σχέσεων", με διαπίστευση από την Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, Ευρωπαϊκή βράβευση ως business mentor και δύο bestsellers στο ενεργητικό της, έρχεται ως guest της Global Academy of Coaching για να μας αποκαλύψει, τον μοναδικό τρόπο να δημιουργήσουμε την ζωή που θέλουμε.
Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς γίνεται να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος, αν επιθυμείτε να βάλετε όρια στις σχέσεις σας χωρίς να γίνεστε αγενείς, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας, ακολουθώντας το link https://www.globalacademyofcoaching.com/workshop-epsilonupsilon-zetaetanu-mu941sigmaomega-tauomicronupsilon-life-coaching.html ή στο website www.globalacademyofcoaching.com
Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Το σεμινάριο που θα διεξαχθεί στο Hilton Cyprus και θα έχει διάρκεια 3 ωρών, απευθύνεται σε στελέχη, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και ανθρώπους που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι, ουσιαστικά, η εισαγωγή της εκπαίδευσης Life Coaching της Global Academy of Coaching η οποία έχει αναπτυχθεί με βάση τα Approved Coach Specific Training (ACSTH) της International Coaching Federation.
Οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για μια laser συνεδρία life coaching με απόφοιτους coaches από την Global Academy of Coaching, ενώ θα μπορέσουν να προμηθευτούν υπογεγραμμένο από τους συγγραφείς, το νέο βιβλίο της Τζιλ Δούκα και του Νικόλα Ουρανού που έγινε bestseller μέσα σε 30 μέρες, "Ευ Ζην Τώρα - 3 κλειδιά για το πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου με την βοήθεια του Life Coaching" .
Μάθε ακόμα
Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching (7-13 Μαΐου 2018)
H Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching είναι μια πρωτοβουλία της International Coach Federation. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1999, από τον ΙCF Master Certified Coach Jerri N. Udelson, και σκοπός της ήταν και είναι να ενημερώνει το κοινό για την αξία του coaching. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας, πλήθος ενημερωτικών εκδηλώσεων από επαγγελματίες coaches σε όλο τον πλανήτη.
Global Academy of Coaching:
H Global Academy of Coaching είναι σήμερα μια από τις πιο διάσημες σχολές εκπαίδευσης στον τομέα της. Είναι διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching, (International Coach Federation) ως πρόγραμμα ACSTH, δηλαδή οι απόφοιτοί της μπορούν, αφού εξασκήσουν το life coaching, να αναγνωριστούν από την ICF. Οι μαθητές εγγράφονται από όλο τον κόσμο, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται ταυτόχρονα σε απευθείας σύνδεση (online).
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Ειρήνη Ταπταράκη στο τηλέφωνο 99468995 ή στο e-mail info@globalacademyofcoaching.com.
Σχετικά


Πάσχα στην Γαλάτα με μουσική, χορό και παιχνίδι
Από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Τρίτη του Πάσχα


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον 5ο αγώνα Run for Autism Half Marathon
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε

Ανοιξιάτικο πασχαλινό σαββατοκύριακο στο Υφαντουργείο στην Παλιά Λευκωσία
Με πρωταγωνιστές το εκρηκτικό SecondLife Wardrobe Gala & το Μοναδικό DIM (Did It Myself) Bazaar

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο My Mall: Γνωρίστε από κοντά την αγαπημένη μασκότ Πέπα!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά εργαστήρια

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού Παραλιμνίου «Φωνές τζιαι Θύμησες»
Δύο μοναδικά στοιχεία της πολιτιστικής ταυτότητας του Παραλιμνίου, η «Φωνή Παραλιμνίτσσα» και «Το Παναΰριν τ’ Άη Γιωρκού», στο επίκεντρο του φετινού πρώτου φεστιβάλ.


Το Άρσος έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις για το Πάσχα
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα, παλουζές, φλαούνες κι άλλα πολλά!

Το Σάββατο στο ειδυλλιακό Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Νάπας θα ψαλούν τα Κάλαντα του Λαζάρου
Εκδήλωση για τον Άγιο Λάζαρο διοργανώνει το Σάββατο του Λαζάρου το Δ.Δ Αγίας Νάπας-Δήμου Αγίας Νάπας

Παιχνίδια, διαγωνισμοί και φαγητό για μικρούς και μεγάλους στην "2η Μαγιάτικη Οδό"
Στην Επισκοπή με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Το Ακάκι έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με πασχαλινές εκδηλώσεις
Η Εταιρεία Ανάπτυξης Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ» διοργανώνει ακόμη μια χρονιά, Πασχαλινές εκδηλώσεις στην Πλατεία Ακακίου, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα!