News , Guide

Έρχονται βροχές, καταιγίδες (σε κάποιες περιοχές) και χαλάζι

Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2018

Χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, µέχρι αύριο το µεσηµέρι.

Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Τοπικά, στα νοτιοδυτικά ή σε καταιγίδα, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα προσήνεµα δυτικά και νότια µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα δυτικά µέχρι ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα µέτριοι και τοπικά στα νότια και τα δυτικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Παροδικά, στα νότια ή σε καταιγίδα, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά, αλλά µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Νεφώσεις, όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά από νωρίς το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close