Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2018
Σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να παρατηρούνται και στα ορεινά όπως και στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, αργότερα γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ, ενώ στα νότια και νοτιοδυτικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, παρόλο που στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το πρωί στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού ανατολικά του Τροόδους.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο από την Κυριακή.
Σχετικά

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία με ισχυρούς ανέμους - Άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Η Ryanair θα μεγαλώσει τις διαστάσεις της χειραποσκευής για την καμπίνα
Το αντικείμενο θα πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον επιβάτη

Καυτός Ιούλιος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Διαμονή σε ένα υπέροχο τριγωνικό σπιτάκι, που κρύβεται μέσα στο δάσος της ορεινής Κύπρου
Το ξύλινο σπιτάκι που συνδυάζει την απλότητα με την άνεση

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία