Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2018
Ο τυχερός υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για το βιβλιοπωλείο στο οικολογικό θέρετρο Soneva Fushi στις Μαλδίβες, όπου οι βίλες κοστίζουν μέχρι και 26.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Εκτός από το να προσπαθεί να πουλήσει λογοτεχνικά βιβλία στους πλούσιους επισκέπτες, ο βιβλιοπώλης θα πρέπει να γράψει ένα «διασκεδαστικό μπλογκ» για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να φιλοξενήσει μαθήματα δημιουργικής γραφής.
Θα πρέπει επίσης να μετακομίσει κοντά στο θέρετρο, το οποίο περιγράφεται ως το «πρώτο απομονωμένο καταφύγιο στις Μαλδίβες» και να δεσμευτεί πως θα διατηρήσει την θέση του για τουλάχιστον 3 μήνες. Το Soneva Fushi βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο Μάλε και βρίσκεται μέσα στο φυσικό καταφύγιο της UNESCO, Naa Atoll, και διαθέτει πολλές βίλες πέντε αστέρων που βρίσκονται σε απόσταση λίγων βημάτων από την παραλία με την λευκή άμμο.

Η συλλογή του βιβλιοπωλείου, που παρέχεται από τον εκδοτικό οίκο Phaidon, θα αποτελείται κατά μεγάλο μέρος από εικονογραφημένα βιβλία που εστιάζουν στην τέχνη, το ντιζάιν, το στυλ και την μαγειρική καθώς και μια ποικιλία βιβλίων που αντικατοπτρίζουν το τοπικό περιβάλλον.
«Θέλουμε κάποιον που να είναι δημιουργικός και που να μπορεί να μεταδώσει στους ανθρώπους τη χαρά της3 ανάγνωσης, κάτι που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι στις διακοπές τους» δήλωσε ο Μπλάκγουελ, της γνωστής αλυσίδας βιβλιοπωλείων Blackwell στην Αγγλία και υπεύθυνος για την πρόσληψη. Ο Μπλάκγουελ, απόγονος του ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας, τώρα είναι υπεύθυνος για την εταιρεία Ultimate Library, η οποία δημιουργεί συλλογές βιβλίων για ξενοδοχεία, όπως τα Six Senses και τα JW Marriott αλλά και ιδιωτικές κατοικίες.
Σχετικά
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.