Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2018
Ο Οκτώβριος μόλις μπήκε, όμως το πιο πιθανόν είναι ότι έχετε ήδη ερωτηθεί για τα πλάνα σας για τα Χριστούγεννα ή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Λοιπόν, ποια είναι τα σχέδια σου για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς;
Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος από τον Οκτώβριο για να οργανώσεις τις χειμερινές σου διακοπές.
Κι εάν δεν έχετε σχεδιάσει κάτι ακόμη, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς το ενδεχόμενο να οργανωθείς αυτό το σαββατοκύριακο, που θα μπορείς να επωφεληθείς 15% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις της Blue Air!
NB: Για καλύτερα αποτελέσματα, σχεδιάστε τις χειμερινές σου διακοπές μαζί με τους φίλους ή την οικογένεια σας (ή και τους δύο!)
Ταξιδέψτε περισσότερο, απολαύστε περισσότερα!
Ταξιδιωτική περίοδος : 05.10.2018 - 30.03.2019.
Περίοδος προσφοράς: 05 - 08.10.2018.
Η έκπτωση που προσφέρεται κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς δεν ισχύει για τον ΦΠΑ (χρεώνεται μόνο για εσωτερικές πτήσεις) ,για τον επίναυλο καυσίμων, τον φόρο για τις εκπομπές CO2 και τα κόμιστρα μεταφοράς με λεωφορείο. Η έκπτωση δεν ισχύει για πτήσεις Alghero - Rome - Alghero, πτήσεις τσάρτερ και πτήσεις κοινού κωδικού.
Κλείσε εισιτήρια ΕΔΩ.
Σχετικά

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού

Πώς διαμορφώνεται το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Ανάσα από τα 40αρια την Κυριακή - Έρχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας
Σήμερα, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και νοτιοδυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια.

Αλλάζει το TikTok επί ευρωπαϊκού εδάφους - Δείτε αναλυτικά
Έτοιμο να απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους στο Λονδίνο εμφανίζεται το TikTok, σε μια περίεργη συγκυρία.

Σε κλοιό καύσωνα ξανά η Κύπρος – Στους 42 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το Μαύρο Φεγγάρι του Αυγούστου - Πότε θα είναι «ορατό»
Tη νύχτα της 23ης Αυγούστου ο ουρανός θα είναι σκοτεινός χωρίς τη λάμψη της σελήνης

Καμίνι και αύριο η Κύπρος: Νέα κίτρινη προειδοποίηση - Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η Καπέλα Σιξτίνα κλείνει για την αιωνιότητα
Το Βατικανό ανακοινώνει για το 2026 μια εξαιρετικά ευαίσθητη επέμβαση την Καπέλα Σιξτίνα, το εμβληματικό φρέσκο του Μιχαήλ Άγγελου, με στόχο τη διατήρησή του για τις επόμενες γενιές