Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018
Έτοιμη να ανακοινώσει σειρά βοηθητικών μέτρων που θα αφορούν ειδικά όσους επιβάτες της Cobalt έμειναν κρεμασμένοι μετά την διακοπή του πτητικού της προγράμματος, ετοιμάζει η Aegean για πτήσεις που γίνονται είτε με κωδικούς πτήσεων της Aegean, είτε της Olympic.
Το ειδικό πρόγραμμα Aegean, που αφορά τους επιβάτες της Cobalt, τίθεται σε ισχύ από σήμερα μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ίδια περίοδο, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για επιπλέον απευθείας πτήσεις προς Αθήνα, που για τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια Cobalt με ναύλο των €80 πλέον φόρους, για απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Θεσσαλονίκη με επίσης €80 πλέον φόρους. Επίσης για πτήσεις προς Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα με €130 πλέον φόρους, και πτήσεις προς Ηράκλειο μέσω Αθήνας με το ίδιο ναύλο.
Επίσης σε απευθείας πτήσεις επιβατών της Cobalt που έχουν προαγοράσει εισιτήρια για Τελ Αβίβ, θα μπορούν να ταξιδεύσουν από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ με την Aegean με ναύλο €100.
Επίσης ειδικές ρυθμίσεις θα ισχύουν από σήμερα για πτήσεις από Λάρνακα προς Γενεύη, προς Φρανκφούρτη και Ζυρίχη, σε όλες τις περιπτώσεις μέσω Αθηνών, με ναύλο €260 συν φόρους.
Ακόμα, ρυθμίσεις ειδικά για επιβάτες Cobalt κάνει η Aegean για επιβάτες από Λάρνακα προς Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα, μέσω Αθηνών με ναύλο €280 συν φόρους. Για το Λονδίνο υπάρχει πρόβλεψη και για απευθείας πτήσεις με Aegean από Λάρνακα, είτε από Αθήνα, με ναύλο €280.
Επιβάτες που θα ταξίδευαν με Cobalt προς Βηρυτό από Λάρνακα, έχουν την δυνατότητα να ταξιδεύσουν, αλλά μέσω Αθήνας προς Βηρυτό, με ναύλο €120 συν φόρους.
Eιδικές διευθετήσεις γίνονται από την Aegean για πτήσεις σε τρεις προορισμούς – Μαδρίτη, Δουβλίνο και Ντίσελντορφ, με τους οποίου η Κύπρος είχε συνδέσεις μόνο με τις πτήσεις της Cobalt. Συγκεκριμένα η Aegean θα διαθέσει θέσεις σε πτήσεις μέσω Αθηνών για τους προορισμούς αυτούς, σε επιβάτες που προαγόρασαν εισιτήρια Cobalt, με ναύλο €260 για το Ντίσελντορφ και €280 για Μαδρίτη, Δουβλίνο. Όλες οι τιμές είναι χωρίς φόρους.
Για να ενταχθεί στο ειδικό πρόγραμμα «διάσωσης» επιβατών της Cobalt, οι ενδιαφερόμενοι επιβάτες θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά ( μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) αντίγραφο του εισιτηρίου της Cobalt για το κάθε δρομολόγιο.
Σχετικά


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Gala Dinner, “A Night in Paris”
Από το συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας

Πώς ψηφίζουμε στη Eurovision 2025 – Απόψε εμφανίζεται η Κύπρος
Λεπτομέρειες για τον Α’ Ημιτελικό

Αυξημένη τουριστική κίνηση σε ευρωπαϊκές πόλεις – Ποιες ελληνικές περιλαμβάνονται
Ο «υπερτουρισμός» αναδεικνύεται ξανά σε μείζον ζήτημα

Η Lidl Κύπρου συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση των καταναλωτών με το Lidl Plus
Η εταιρεία αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών με το ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητάς της, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 1.700€

Αυλαία στο Φεστιβάλ Καννών: Λάμψη, επιστροφές και ο μεγάλος πρωταγωνιστής
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τη Τρίτη 13 μέχρι τις 24 Μαΐου


Ημερήσια εξόρμηση στον καταρράκτη του Μιλλομέρη και σε οινογνωσία στις Πλάτρες
Μονοήμερη εκδρομή στα βουνά

Η ιδανική επιλογή για ένα γάμο γεμάτο ρομαντισμό, πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
Ένας από τους πιο πολυτελείς και εμβληματικούς προορισμούς στην Κύπρο, που προσφέρει ένα μαγευτικό περιβάλλον για αξέχαστες εκδηλώσεις.

Οι παραλίες της Λάρνακας γέμισαν φοινικόδεντρα (εικόνες)
Πράσινες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Λάρνακας


Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός της Wizz Air από την Πάφο
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυό της στην Κύπρο με τη νέα σύνδεση Πάφος–Γερεβάν, που ξεκινά τον Οκτώβριο με ναύλους από 29,99 ευρώ.