Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2018
Όπως ανέφερε ο Διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα φαινόμενα που θα «κτυπήσουν» την Κύπρο δεν θα έχουν ούτε την έκταση ούτε την ένταση των φαινομένων της Ελλάδας.
Ως κύρια χαρακτηριστικά, θα έχουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε σχέση με σήμερα και τις προηγούμενες μέρες. Την Παρασκευή θα είμαστε 1 με 2 βαθμούς κάτω από την κανονική θερμοκρασία.
Συννεφιά, εξάλλου, θα έχουμε για το υπόλοιπο της μέρας, με μεμονωμένες καταιγίδες δυτικά και βόρεια.
Τα ίδια φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν τη χώρα μας και αύριο. Ενισχυμένοι άνεμοι σε δυτικά και βόρεια παράλια. Γι' αυτό στα ειδικά δελτία θάλασσας αναφέρονται τα 5 με 6 μποφόρ.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά, ενώ σταδιακά θα επηρεάσει και άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Αργά το απόγευµα αναµένεται σταδιακή βελτίωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και παροδικά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Σχετικά


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Gala Dinner, “A Night in Paris”
Από το συμβούλιο και τα μέλη του σωματείου Ladies Circle 1 Λευκωσίας

Πώς ψηφίζουμε στη Eurovision 2025 – Απόψε εμφανίζεται η Κύπρος
Λεπτομέρειες για τον Α’ Ημιτελικό

Αυξημένη τουριστική κίνηση σε ευρωπαϊκές πόλεις – Ποιες ελληνικές περιλαμβάνονται
Ο «υπερτουρισμός» αναδεικνύεται ξανά σε μείζον ζήτημα

Η Lidl Κύπρου συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση των καταναλωτών με το Lidl Plus
Η εταιρεία αναβαθμίζει την εμπειρία των καταναλωτών με το ψηφιακό πρόγραμμα πιστότητάς της, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 1.700€

Αυλαία στο Φεστιβάλ Καννών: Λάμψη, επιστροφές και ο μεγάλος πρωταγωνιστής
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τη Τρίτη 13 μέχρι τις 24 Μαΐου


Ημερήσια εξόρμηση στον καταρράκτη του Μιλλομέρη και σε οινογνωσία στις Πλάτρες
Μονοήμερη εκδρομή στα βουνά

Η ιδανική επιλογή για ένα γάμο γεμάτο ρομαντισμό, πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
Ένας από τους πιο πολυτελείς και εμβληματικούς προορισμούς στην Κύπρο, που προσφέρει ένα μαγευτικό περιβάλλον για αξέχαστες εκδηλώσεις.

Οι παραλίες της Λάρνακας γέμισαν φοινικόδεντρα (εικόνες)
Πράσινες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Λάρνακας


Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός της Wizz Air από την Πάφο
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυό της στην Κύπρο με τη νέα σύνδεση Πάφος–Γερεβάν, που ξεκινά τον Οκτώβριο με ναύλους από 29,99 ευρώ.