Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018
Χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ μετά το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές καιμεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια και αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Σε καταιγίδα δυνατό να πνέουν μεταβλητοί, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αλλά αργότερα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία κατά το διήμερο θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Διάσημο νησί της Ιταλίας βάζει κανόνες στους τουρίστες από το επόμενο καλοκαίρι
Αλλαγές αφορούν ήδη και τους ξεναγούς που πρέπει να χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά και όχι μεγάφωνα
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε ρομαντικούς προορισμούς
Ταξίδια για δύο με έκπτωση από την Cyprus Airways
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels