Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018
Ολοκληρώνονται σιγά-σιγά οι εργασίες και παραδίσεται στο κοινό μέρος της πολυαναμενόμενης Πλατείας Ελευθερίας.
Από το πρωί συνεργεία προχωρούν στον καθαρισμό της πλατείας, ώστε να ανοίξει για το κοινό εντός της ημέρας, μόνο η γέφυρα, δηλαδή το πάνω μέρος, όπου μάλιστα έχουν τοποθετηθεί και τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά (για την τοποθέτηση των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάστηκε ειδικό συνεργείο από την Πορτογαλία), και αναμένεται εντός της μέρας να πάρουν τη θέση τους και τα παγκάκια.
Πράγμα που σημαίνει ότι ο κοινό πριν τα Χριστούγεννα, θα έχει την ευκαιρία να περπατήσει στην πλατεία Ελευθερίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το άνω μέρος της πλατείας αναμένεται να ανοίξει εντός της ημέρας ή το (το πολύ) μέχρι το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου.
Έχουν μπει και οι τελευταίες πινελιές καθώς έχουν ολοκληρωθεί και οι εργασίες για την φωταγώγηση της πλατείας, ενώ έχει τελειώσει τις εργασίες του και το εργοτάξιο που εργαζόταν προς την πλευρά Ευαγόρου. Ταυτόχρονα έχει ασφαλτοστρωθεί και η Στασίνου ώστε να δοθεί κι αυτή στο κοινό.
Σημειώνεται τέλος, ότι σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου Λευκωσίας, Μάκη Νικολαΐδη, η Τάφρος δεν είναι ακόμα έτοιμη, καθώς οι εργασίες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ δεν υπάρχει ανακοινώσιμη ημερομηνία παράδοσης.
Υπενθυμίζεται ότι η πλατεία θα είναι μόνο για τους πεζούς, ύστερα από απόφαση του Δήμαρχου Λευκωσίας και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σχετικά

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Olympo: Η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα
Το “Olympo” είναι ήδη στη λίστα των δημοφιλέστερων σειρών του ελληνικού Netflix και σπάει ταμεία σε κάθε χώρα που προβάλλεται


Η Wizz Air (μόλις) ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα σε έναν νέο προορισμό
Νέο δρομολόγιο Wizz Air από Λάρνακα προς Tίρανα

Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Καλοκαιρινές εξορμήσεις στο βουνό: 40+3 ορεινά χωριά για να ανακαλύψεις
Τι κι αν οι παραλίες ξεχειλίζουν από λουόμενους κατά την καλοκαιρινή περίοδο, για πολλούς το καλοκαίρι στο βουνό έχει άλλη χάρη!