Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2019
Το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων» , με τη στήριξη και συνεργασία της AEGEAN, διοργανώνει στις 11 Μαΐου 2019 στο ξενοδοχείο SUNHALL στη Λάρνακα, εξειδικευμένο σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο.
Σύμφωνα με διεθνείς στατιστικές το πρόβλημα της αεροφοβίας επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό ένα ποσοστό πέραν του 20% αυτών που ταξιδεύουν και υπάρχει ένα ποσοστό γύρω στο 7% ατόμων που δεν ταξιδεύουν καθόλου.
Υπολογίζεται ότι ποσοστό πέραν του 80% των ατόμων που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους σεμινάρια, καταφέρνουν να αποβάλουν η να μειώσουν σημαντικά τη φοβία τους.
Στο σεμινάριο θα γίνουν παρουσιάσεις από ειδικούς ψυχολόγους, πιλότους και άλλο προσωπικό, οι οποίοι έτυχαν ειδικής εκπαίδευσης από εξειδικευμένο Οργανισμό του εξωτερικού.
Στο τελικό στάδιο του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί σύντομη πτήση μισής ώρας, με αεροσκάφος τύπου AIRBUS της AEGEAN.
Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάλυψη των εξόδων ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο σεμινάριο, ενημερωτικό υλικό, γεύματα, μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο και πτήση. Για άτομα συμμετείχαν σε προηγούμενα Σεμινάρια η τιμή είναι 40 ευρώ. Επίσης για άτομα που νιώθουν απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιο άλλο οικείο πρόσωπο, η τιμή για το δεύτερο άτομο είναι μόνο 40 ευρώ.
Για συμμετοχή και πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aerofobiacy.com η στείλετε email info@aeofobiacy.com ή τηλεφωνήστε στο 99676354.
Χορηγός Επικοινωνίας Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.
Σχετικά

Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου και βάπτισης στην Κύπρο έρχεται τον Απρίλιο
Ένα διήμερο, στο Κτήμα Κουσιουμής, με όλους τους επαγγελματίες


«Αλαντίν»: Η παιδική παράσταση που έρχεται να μας μαγέψει με ένα φαντασμαγορικό θέαμα
Υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, χορός και τραγούδι

Γιορτάζουμε το διήμερο του Πάσχα στο Κελλάκι με πλούσιο πρόγραμμα
Μουσική, χορός και παιχνίδια

Συζήτηση με την Ελληνίδα ποιήτρια και στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου στο Παν. Κύπρου
Η συζήτηση έχει ως τίτλο «Εγώ μιλάω για δύναμη: Η Λίνα Νικολακοπούλου αφηγείται…»

Φτιάχνουμε χαλούμι, αναρή, ελιόπιτα και χαλουμόπιτα σε μία υπέροχη φάρμα
Το ιδανικό περιβάλλον για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα ζώα

Έρχεται η πρώτη πασχαλινή αγορά με φαγητό, παιχνίδια, ήθη και έθιμα
Φυσικά η μουσική και ο χορός δεν μπορούν να λείπουν

Δωρεάν ρέσι και πασχαλινές εκδηλώσεις την Κυριακή του Πάσχα στην Λετύμπου
Πάμε στην πλατεία του χωριού με τους μικρούς μας φίλους


Πάσχα στις Κάτω Πλάτρες με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μουσική
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Τα 10 καλύτερα πράγματα για να κάνεις τον Απρίλιο στην Κύπρο
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης φέρνει μαζί τους ενδοαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους

Ακυρώθηκε η μοναδική αστρονομική εμπειρία στο Αστροπάρκο Αμιάντου
Λόγω καιρικών συνθηκών