Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2019
Όπως τόνισε ο CEO της SunnySeeker Hotels στο inbusinessnews, Μάριος Πολυβίου, μόλις εξασφαλιστούν οι άδειες θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Το έργο Executive residences by Best Western θα ανεγερθεί μεταξύ της οδού Ζήνωνος Κιτιέως και της παραλίας των Φοινικούδων και το έργο Marina, στη λεωφόρο Μακαρίου.
«Προγραμματίζονται ακόμα δύο έργα, τα οποία όμως, βρίσκονται στο στάδιο της αδειοδότησης από πλευράς της Best Western», διευκρίνισε. H Best Western® Hotels & Resorts είναι μια βραβευμένη παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων που βρίσκεται σε περίπου 100 χώρες και προσφέρει φιλοξενία σε όλους τους τύπους ταξιδιώτες.
Το Q Boutique ολοκληρώνεται
Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Πολυβίου, το καινούργιο έργο της Quality Group, το ξενοδοχείο Q Boutique, βρίσκεται στα τελικά στάδια ολοκλήρωσής του. Είναι ένα ξενοδοχείo που διαθέτει 40 δωμάτια και αναμένεται να ανοίξει στις αρχές Οκτωβρίου. Αποτελεί μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου σχεδιασμού κι η τοποθεσία του στην καρδιά της Λάρνακας, στην περιοχή πίσω από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, θεωρείται ιδανική.
Αγκαλιάστηκε από Κύπριους και ξένους το Radisson Blu
Επιπλέον, το νέο ξενοδοχείο της πόλης του Ζήνωνα, το Radisson Blu κινείται σε πάρα πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς τόσο από πλευράς πληρότητας όσο κι από πλευράς εκδηλώσεων και συνεδρίων. «Διαθέτει business χαρακτήρα κι αγκαλιάστηκε σε μεγάλο βαθμό και από Κύπριους και από ξένους σ’ ότι αφορά στη διαμονή, με τους ξένους να υπερτερούν», σημείωσε ο κ. Πολυβίου. Και πρόσθεσε: «Από πλευράς εκδηλώσεων και συνεδρίων πολλές κυπριακές εταιρείες ή εταιρείες που έχουν έδρα στην Κύπρο, έχουν αγκαλιάσει το νέο business ξενοδοχείο της Λάρνακας και αποτελεί μεγάλη έκπληξη για μας το γεγονός ότι πελάτες από άλλες πόλεις έρχονται για να διοργανώσουν τις εκδηλώσεις τους στις αίθουσες του Radisson Blu. Το ξενοδοχείο διαθέτει μικρές αίθουσες των 12 ατόμων ή μεγάλες χωρητικότητας μέχρι και 350 ατόμων».
Με διαφορετικό concept το δεύτερο Radisson
Υπογράμμισε ακόμα ότι το δεύτερο Radisson στη Λάρνακα, δεν θα ανήκει στην κατηγορία του business ξενοδοχείου, αλλά θα έχει διαφορετικό concept. «Είναι το Radisson Beach Resort, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Μάιο του 2020.Τα κατασκευαστικά έργα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και προσανατολίζεται στη φιλοξενία τουριστών, θα αποτελεί ένα καθαρά τουριστικό προϊόν», επεσήμανε, τονίζοντας μάλιστα, ότι υπάρχουν σχέδια για ανάπτυξη του Radisson Blu και στις υπόλοιπες πόλεις.
Να αναφέρουμε γι’ ακόμα μία φορά, ότι όλα τα πιο πάνω έργα αποτελούν ιδιοκτησία της Quality Group, τα οποία διαχειρίζεται η SunnySeaker Hotels.
Σχετικά
Βροχές και καταιγίδες μέχρι Παρασκευή – Στο σκηνικό και η σκόνη
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyta παρέδωσε δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους νικητές των Cyta & soeasy Rewards
Χαμόγελα, ενθουσιασμός και… ηλεκτρική ενέργεια!
Διάσημο νησί της Ιταλίας βάζει κανόνες στους τουρίστες από το επόμενο καλοκαίρι
Αλλαγές αφορούν ήδη και τους ξεναγούς που πρέπει να χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά και όχι μεγάφωνα
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε ρομαντικούς προορισμούς
Ταξίδια για δύο με έκπτωση από την Cyprus Airways
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού