Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2019
Η θερµή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από το Σάββατο.
Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στα δυτικά παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ η αραιή σκόνη υποχωρεί το Σάββατο. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους. Την Κυριακή η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Σχετικά


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών