Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2019
Το «The catwalk project», το fashion show των τελειόφοιτων του κλάδου Μόδας του Alexander College, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά.
Το ακαδημαϊκό ίδρυμα θέτει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, και έχει πλέον εντάξει στην ετήσια ατζέντα του το «The Catwalk Project», που είναι πλέον το μεγαλύτερο fashion show φοιτητών. Στόχος και φέτος, η ανάδειξη των δημιουργιών τους, αποδεικνύοντας το ψηλό επίπεδο σπουδών στο Alexander College.
Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 20.30 στο Iguana (περιοχή Μακένζι – Λάρνακα), οι φοιτητές του Alexander College – Μάριος Φλώρου, Ραφαέλια Σκουτέλλα, Ευφροσύνη Σάββα, Ελένη Ύψου, Χριστίνα Νικολάου, Ηλιάνα Ματθαίου και Alexandra Taradynova – θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε μια φαντασμαγορική βραδιά, με παρουσιάστρια την Γωγώ Αλεξανδρινού και με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της μόδας, γνωστούς σχεδιαστές, stylists, fashionistas και celebrities.

Τη γενικότερη επιμέλεια του show ανέλαβε και φέτος ο υπεύθυνος καθηγητής και σχεδιαστής μόδας, Παντελής Παντελή, μαζί με την ομάδα του, Μαριάννα Πέγκα και Χρίστο Αβραάμ.
Χορηγοί της εκδήλωσης το DSTRKT και Εύρηκα Μασσαλίας, ενώ το εντυπωσιακό make up και το hairstyling των μοντέλων ανέλαβαν οι The make up Pro by Barbara Nikolakaki και Kevin Murphy αντίστοιχα.
Υπηρεσίες και προϊόντα προσέφεραν επίσης οι εταιρείες και καταστήματα ShoeBox και Art of Flowers by Loizos Iordanous.
Είσοδος μόνο με προσκλήσεις.
Για πληροφορίες καλέστε στο 24 532373
Χορηγός επικοινωνίας «ΟΚ! Magazine» και «ilovestyle.com»
-
Iguana Makenzy
19 Ιουνίου 2019
Σχετικά
Η Παραμυθούπολη Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες της (και το ανακοίνωσε)
Σηματοδοτώντας την πιο όμορφη και γιορτινή περίοδο του χρόνου
H Πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα, παιχνίδι, μουσική, θέατρο και νόστιμο φαγητό
Το Πανηγύρι Χαράς για τα παιδιά, θα χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία γιορτής και ψυχαγωγίας
Awareness 2025: Unselfing η ομάδα του After:noon / Project επιστρέφει
Η φετινή έκθεση σηματοδοτεί την επέτειο 5 χρόνων Awareness
«A very Merry Charity Party»: Το Moondog's διοργανώνει για 9η χρονιά το φιλανθρωπικό του παζαράκι
Εδώ θα βρεις χειροποίητες δημιουργίες, δώρα, γλυκίσματα, ρούχα, αξεσουάρ και πολλές ακόμη εκπλήξεις
Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα στην όμορφη Βάβλα
Μία όμορφη μέρα, γεμάτη γιορτινή διάθεση και παράδοση!
Όλγα Μάρκαρη και Χλόη Μπέλλου με δύο μοναδικές παραστάσεις σύγχρονου χορού
Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Στη Λευκωσία, θα στηθεί ένα μεγάλο Antiques & Vintage Market
Είτε είστε συλλέκτης είτε απλώς αγαπάτε τη μαγεία του παρελθόντος, αυτή είναι μια μέρα που δεν πρέπει να χάσετε
H Πλατεία Φανερωμένης θα γεμίσει κάκτους και παχύφυτα
Μια έκθεση αφιερωμένη στη φύση, τη δημιουργικότητα και την οικολογική συνείδηση
Νοέμβριος στην Κύπρο: 10 εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσεις
Από την πρεμιέρα του “Bugonia” μέχρι τα μανιτάρια στα Σπήλια και τις πρώτες χριστουγεννιάτικες λάμψεις — ο μήνας γεμίζει σινεμά, θέατρο, γεύσεις και βουνίσιες αποδράσεις.
Αγία Νάπα, Άχνα, Αυγόρου, Σωτήρα και Λιοπέτρι ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Aνακοίνωσε ημερομηνίες για τις Χριστουγεννιάτικες Φωταγωγήσεις 2025 σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματά του ο Δήμος Αγίας Νάπας.
Ευρωπαϊκός Πολιτιστικός Χειμώνας Λάρνακας 2025-2026: Μια σεζόν γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση
Από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο, το Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος” μεταμορφώνεται σε σκηνή πολιτισμού και έμπνευσης, φιλοξενώντας διακεκριμένους καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό
Η μέρα του Beaujolais Nouveau έφτασε
Την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου γιορτάζεται παραδοσιακά στη Γαλλία η άφιξη του Beaujolais Nouveau, ενός παιχνιδιάρικου κρασιού που είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο