Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2019
Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του «Survivor 3 - Ελλάδα Τουρκία», που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες στις εξωτικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου, με νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα από την πλευρά της ελληνικής ομάδας. Έλληνες και Τούρκοι παίκτες «ταξίδεψαν» σε έναν δύσκολο προορισμό γεμάτο κακουχίες, πείνα και σκληρούς στίβους μάχης.
Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με έναν τελικό του Survivor 2019, που φιλοξενήθηκε στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας και όχι στο Γαλάτσι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Το τηλεοπτικό κοινό είδε τον ελληνικό τελικό και τον τουρκικό ημιτελικό, με παρουσιαστή τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι για λογαριασμό του καναλιού του TV8 και οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.
H Κατερίνα Δαλάκα είχε πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στον ημιτελικό της Παρασκευής και οι υπόλοιποι τρεις που συμπλήρωσαν την τετράδα του ελληνικού τελικού ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση, ο Νίκος Κοσμάς και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Το κοινό επέλεξε την Δήμητρα Βαμβακούση να αναμετρηθεί με τη Δαλάκα στη δυάδα του τελικού.
O Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι το κοινό ψήφισε για νικήτρια την Κατερίνα Δαλάκα.
Σχετικά

Ημερήσια εξόρμηση στον καταρράκτη του Μιλλομέρη και σε οινογνωσία στις Πλάτρες
Μονοήμερη εκδρομή στα βουνά

Η ιδανική επιλογή για ένα γάμο γεμάτο ρομαντισμό, πολυτέλεια και προσοχή στη λεπτομέρεια
Ένας από τους πιο πολυτελείς και εμβληματικούς προορισμούς στην Κύπρο, που προσφέρει ένα μαγευτικό περιβάλλον για αξέχαστες εκδηλώσεις.

Οι παραλίες της Λάρνακας γέμισαν φοινικόδεντρα (εικόνες)
Πράσινες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Λάρνακας


Αυτός είναι ο πρώτος προορισμός της Wizz Air από την Πάφο
Η Wizz Air επεκτείνει το δίκτυό της στην Κύπρο με τη νέα σύνδεση Πάφος–Γερεβάν, που ξεκινά τον Οκτώβριο με ναύλους από 29,99 ευρώ.

Το μαγευτικό χωριό που έγινε πηγή έμπνευσης για τα διάσημα «Νούφαρα» του Μονέ
Η ήρεμη γωνιά της Γαλλίας που έγινε καμβάς

Τα ινσταγκραμικά νησιά αυτού του καλοκαιριού και οι κρυφοί θησαυροί
Τα πιο πολυσύχναστα και τα πιο ήσυχα νησιά της Ευρώπης


Τρεις πόλεις που αξίζει να επισκεφθείς στην Ευρώπη
Δες ποιες είναι και γιατί αξίζει να ταξιδέψεις σε αυτές

Οι πιο μαγευτικές πόλεις για τις τελευταίες ανοιξιάτικες αποδράσεις
Κορυφαίες επιλογές για ταξίδι την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

Τι αλλάζει σε 4 ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας
4 τουριστικά καταλύματα μας περιμένουν για χαλάρωση και διακοπές

Στους 35 βαθμούς και με σκόνη σήμερα η Κύπρος–Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας