Πάμε Ταξίδι , Guide

Άλλη μία αεροπορική εταιρεία ανοίγει φτερά από Κύπρο

Σύμφωνα με την Hermes Airports

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019

Tην έναρξη δροµολογίων από τη SWISS στην Κύπρο ανακοίνωσε η Hermes Airports. Η ελβετική αεροπορική εταιρεία, η οποία  ανήκει στον όμιλο της  Lufthansa Group, θα συνδέει τη Λάρνακα µε τη Γενεύη.

Το δροµολόγιο εγκαινιάστηκε σήμερα και θα πραγματοποιείται µια φορά εβδοµαδιαίως, κάθε Τετάρτη, ενώ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο το δρομολόγιο θα εκτελείται κάθε Σάββατο.
 
Η έναρξη πτήσεων της SWISS στην Κύπρο αναµένεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να συµβάλει στην ενδυνάμωση της συνδεσιμότητας της Κύπρου με την Ελβετία, ενώ εκτιμάται ότι θα μεταφέρει περίπου 4.000 επιβάτες από και προς τη χώρα για την καλοκαιρινή περίοδο.
 
Η πρώτη πτήση της SWISS που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας έγινε δεκτή μέσα σε υδάτινη αψίδα, ως είθισται στις πρώτες πτήσεις, ενώ διοργανώθηκε και καλωσόρισμα για τους επιβάτες, στις Αφίξεις του αεροδρομίου.
 
Σε δηλώσεις της, η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, χαιρέτισε την έναρξη πτήσεων της SWISS στην Κύπρο και σηµείωσε ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί το επιστέγασµα συντονισµένων ενεργειών και προσπαθειών που καταβάλλει η Hermes με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητας της χώρας.

Οπως δήλωσε ο Lorenzo Stoll, Επικεφαλής της εταιρείας για την Δυτική Ελβετία, «με την έναρξη του δρομολογίου από Γενεύη προς Λάρνακα, η SWISS προσφέρει στο δίκτυο της ακόμη ένα προορισμό" και δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της αερογραμμής "να εξερευνήσουν το νησί, και στους Κύπριους επιβάτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Γενεύη".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close