Πάμε Ταξίδι , Guide

Το νησί που μάζεψε όλο τον κόσμο φέτος έριξε κατακόρυφα τις τιμές του

Ένα από τα «κρυφά» ελληνικά διαμάντια, τα οποία εδώ και δεκαετίες επισκιάζουν άλλα μεγαθήρια.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019

Κάπου ανάμεσα στην Πελοπόννησο και την Κρήτη και μεταξύ Αιγαίου και Ιονίου θα βρεις το πιο ερωτικό νησί της Ελλάδας του οποίου η φήμη ξεκινά ήδη από τη Μυθολογία.

Καλά κατάλαβες. Βρισκόμαστε στα μαγευτικά Κύθηρα.

Το νησί που σύμφωνα με το Lonely Planet και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Sunvil, αναμένεται το καλοκαίρι του 2019 να… τριπλασιάσει τον τουρισμό του, με την άνοδο να υπολογίζεται στο +340%.

Πώς δικαιολογείται, όμως, το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τα Κύθηρα;

Ο διεθνής Τύπος αναφέρεται σε αυτά ως ένα από τα «κρυφά» ελληνικά διαμάντια, τα οποία εδώ και δεκαετίες επισκιάζουν άλλα μεγαθήρια.

Το κλειδί στην επιτυχία των Κυθήρων είναι αυτό που όλοι φαντάζεστε: Τα υπέροχα, βαθιά νερά τους – ό,τι πρέπει για τα καταδύσεις.

Οι παραλίες δικαίως θεωρούνται η μία ομορφότερη από την άλλη, με όσους είχαν την τύχη να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα, πεντακάθαρα νερά τους να κάνουν λόγο για μέρος τόσο μοναδικό, που αξίζει να το επισκέπτεται κανείς κάθε χρόνο.

Από τον απίστευτης ομορφιάς Αβλέμονα, το Διακόφτι, το γεμάτο βότσαλα και άκρως τουριστικό Καλαδί, το Καψάλι, τη Φυρή Άμμο και την Αγία Πελαγία, στο Μελιδόνι, τον Χάλκο, την Κομπονάδα και το Καλάμι για τους λάτρεις της ηρεμίας και της χαλάρωσης, οι επιλογές για τις καλοκαιρινές μας βουτιές είναι πολλές.

Για να ακριβολογούμε, είναι πάρα πολλές.

Πρόκειται για μέρος για το οποίο ό,τι και να πεις είναι λίγο. Θα κολυμπήσεις σε υπέροχα νερά, θα φας παραδοσιακό, χορταστικό, νησιώτικο φαγητό και όλα αυτά με θέα που όμοιά της δεν θα βρεις…

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close