Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλίου 2019
Εποχική χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές, κυρίως, ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά στα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια και νότια παράλια όπου θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να ενισχυθούν σύντοµα σε µέτριους µέχρι ισχυρούς, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι πολύ ισχυρούς, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά, γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα ανατολικά, νότια και βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκυρίακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά κατά τις απογευµατινές ώρες. Το Σάββατο δεν αποκλείεται να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά κατά τις απογευµατινές ώρες.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα, για να κυµανθεί γενικά κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Σχετικά
Άνοιξαν οι οι αιτήσεις για τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά 2026
Τα χωριά της Κύπρου θα μετατραπούν και φέτος σε ζωντανούς γιορτινούς προορισμούς
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό
24ώρη ανάσα πολυτέλειας στο ανανεωμένο Anassa Hotel
Aνανεωμένο εκπληκτικά, το Anassa προσφέρει κάτι παραπάνω από μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Βρίσκεται, εξάλλου, στο πιο ήρεμο σημείο της Κύπρου
Έρχεται αισθητή άνοδος θερμοκρασίας – Πού αναμένονται σήμερα βροχές
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο, «η φωνή της φύσης», γίνεται 100
Τα γενέθλια του Ατένμπορο θα εορταστούν με μια εβδομάδα ειδικών εκπομπών στο BBC, μια ζωντανή συναυλία στο Royal Albert Hall, αλλά και εκδηλώσεις σε μουσεία
Μεγάλη επιτυχία για τον ιατρικό τουρισμό της Κύπρου
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών υποδέχεται στην Κύπρο το Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο του World FUE Institute.
22η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: H Κύπρος με ισχυρή παρουσία και πάνω από 100 τίτλους
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα ενισχυμένη, με πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, συζητήσεων και διεθνών συμμετοχών
Εκδρομή στον Αγρό με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην καρδιά της Πιτσιλιάς με άρωμα παράδοσης και γεύσης - Πού να φας, τι να δεις και τι να κάνεις
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η προσφορά ισχύει για δύο μέρες