Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2019
Σε ισχύ μέχρι και τις 5 το απόγευμα βρίσκεται Κίτρινη Προειδοποίηση για ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες.
Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά αργότερα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.
Σχετικά

15 Χρόνια Lidl Κύπρου: μια κοινή πορεία, μια μεγάλη γιορτή
Πάνω από 900 συμμετέχοντες γιόρτασαν την ενότητα και το όραμα της εταιρείας σε μία αξέχαστη εκδήλωση.

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις από Πάφο - Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός
Από τον Οκτώβριο, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετούν απευθείας από Πάφο προς ένα υπέροχο προορισμό

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο έχουν γράψει οι Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς


Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2024: Ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων
Τον κατάλογο ανακοίνωσε το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.


H LOUIS TRAVEL LTD έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση GREEN OFFICES
Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται από τον οργανισμό CYMEPA σε εταιρείες που εφαρμόζουν πράσινες πρακτικές

Ελληνικός προορισμός ανάμεσα στους 4 ιδανικούς της Ευρώπης για διακοπές το καλοκαίρι
Εκεί την κατέταξε o Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας

5 ειδυλλιακές παραλίες της Αγίας Νάπας για όλη την οικογένεια
Η ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου από νωρίς


Olea: Η αρμονία της φύσης και της πολυτέλειας στις εκδηλώσεις
Το στολίδι του Πρωταρά για τη φιλοξενία γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων

Disney: Το νέο θεματικό πάρκο του κολοσσού στο Άμπου Ντάμπι είναι βγαλμένο από παραμύθι
Το εντυπωσιακό κάστρο της Disney θα είναι μέρος ενός συγκροτήματος ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει πολλά άλλα θεματικά πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Warner Bros. World Abu Dhabi, το οποίο άνοιξε το 2018.