Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2019
Η 25η ταινία του διάσημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ, γνωστή έως τώρα ως Μποντ 25, απέκτησε τίτλο, τον οποίο ανακοίνωσε την Τετάρτη η ομάδα παραγωγής στο Twitter. Η ταινία ονομάζεται «No Time To Die».
Ο νέος Τζέιμς Μποντ θα προβληθεί στις βρετανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου και στις αμερικανικές στις 8 Απριλίου, όπως διευκρίνισε η παραγωγή.
Γι′ αυτό το 25ο κεφάλαιο που σκηνοθέτησε ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα, ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ ξαναφορά το σμόκιν του πράκτορα 007, ενώ ο βραβευμένος με ’Οσκαρ αμερικανός ηθοποιός Ράμι Μάλεκ υποδύεται τον «κακό». Αλλοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία είναι οι Ναόμι Χάρις, Λεά Σεϊντού και Μπεν Γουίσο.
Στο τέλος Μαΐου ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Ο ηθοποιός εγχειρίστηκε και παρέμεινε σε ανάρρωση για δύο εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να καθυστερήσει το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και τα γυρίσματα που εν μέρει πραγματοποιήθηκαν στη Τζαμάικα. Επιπλέον, τον Ιούνιο και μετά από έκρηξη στο Λονδίνο κοντά στο πλατό, τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της παραγωγής και είχαν προκληθεί ζημιές.
Τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στη νότια Ιταλία.
Σχετικά

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.