Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2019
To Netflix ανακοίνωσε πως η Τζίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ στην τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown».
«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέρος του καστ στο The Crown και που θα έχω τη δυνατότητα να υποδυθώ μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα», δήλωσε η Άντερσον με τη ανακοίνωση της συμμετοχής της.
«Η Θάτσερ ήταν αναμφίβολα μια επιβλητική προσωπικότητα», αναφέρει η Άντερσον που όπως λέει θέλει να εξερευνήσει την προσωπικότητά της κάτω από την επιφάνεια, ενώ δηλώνει πως η Θάτσερ καθόρισε μια ολόκληρη εποχή.
Η Μάργκαρετ Θάτσερ που πέθανε το 2013 ήταν η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας που ανέλαβε τα ηνία το 1979 και τα διατήρησε μέχρι και το 1990. Την αποκαλούσαν «Σιδηρά Κυρία» εξαιτίας της πολιτικής της σκληρότητας ενώ το ίδιο λέγεται πως συνέβαινε και στην προσωπική της ζωή.
Η τέταρτη σεζόν του Τhe Crown είναι στο στάδιο της παραγωγής ενώ για την ώρα οι φανς αναμένουν την πρεμιέρα της τρίτης συνέχειας στις 17 Νοεμβρίου. Η οσκαρική Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί την Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ.
Πηγή: www.lifo.gr
Σχετικά
Προβολές στο Θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας!
Ειδικές προβολές με θέμα την κυπριακή παράδοση και τα Χριστούγεννα
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Peaky Blinders: The Immortal Man» - Η μεγάλη επιστροφή του Τόμι Σέλμπι
Η ταινία «Peaky Blinders: The Immortal Man» φέρνει ξανά τον Κίλιαν Μέρφι στο επίκεντρο, τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς.
Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το τρέιλερ με τις περισσότερες προβολές το 2025 – Το διπλό ρεκόρ
Το διάρκειας 60 δευτερολέπτων teaser προβλήθηκε 181,5 εκατομμύρια φορές τις πρώτες 24 ώρες διάθεσης του στο διαδίκτυο.
Πέθανε η θρυλική Μπριζίτ Μπαρντό
Η πορεία της από «σύμβολο του σεξ» με την ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» μέχρι τον αγώνα της για τα δικαιώματα των ζώων
3 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα ανήμερα Χριστούγεννα στα σινεμά
Ανάμεσά τους και η πολυαναμενόμενη ελληνική ιστορική παραγωγή «Καποδίστριας», μαζί με animation για όλη την οικογένεια και ένα σαγηνευτικό θρίλερ
Η επιστροφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ: Τρέιλερ για το «Disclosure Day»
Όπως ευρέως αναμενόταν θα είναι μια ταινία για τους επισκέπτες από μακριά
Όταν τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο γλυκά: 11 ταινίες για… αλλιώτικες γιορτές
Σκοτεινές, αστείες, συγκινητικές και απρόβλεπτες, οι ταινίες που σπάνε τα χριστουγεννιάτικα κλισέ
Κυκλοφόρησε το trailer της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν
Στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για το «The Odyssey», την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
IndieWire: Αυτές είναι οι 20 καλύτερες ταινίες του 2025
Για τη λίστα ψήφισαν 148 κριτικοί κινηματογράφου. Το Νο1 δεν αποτελεί έκπληξη, άλλωστε θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές των Όσκαρ 2026.
Το νέο «Avatar» επέστρεψε: 345 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και βλέμμα στραμμένο στα Χριστούγεννα
Οι κινηματογραφικές αίθουσες ελπίζουν ότι το «Fire and Ash» θα συμβάλει σε μια γενικότερη ανάκαμψη
«Bitter Christmas»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ
Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες εντός του 2026
Ιστορική αλλαγή για τα Όσκαρ: Περνούν από την τηλεόραση στο Youtube
Τέλος εποχής για τα βραβεία της Ακαδημίας η οποία υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το Youtube για τα δικαιώματα των Όσκαρ.