Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019
Μία ακόμα κυπριακή αεροπορική εταιρεία φαίνεται να οδεύει προς κλείσιμο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας της Καθημερινής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κυπριακή αεροπορική εταιρεία αναστέλλει το πτητικό της πρόγραμμα και θα εκτελεί πτήσεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Από την 1η Νοεμβρίου δεν υπάρχει καμία σαφής αναφορά για επανέναρξη των πτήσεων της εταιρείας. Η Καθημερινή αναφέρει πως στόχος είναι η επανέναρξη του πτητικού της προγράμματος για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.
Στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδους, η εταιρεία αναμένεται ότι θα εκτελέσει μόνο κάποιες ναυλωμένες πτήσεις ως αποτέλεσμα συμφωνιών με ταξιδιωτικούς πράκτορες. Από την στιγμή που η εταιρεία δεν εκτελεί δρομολόγια, έχει προχωρήσει σε αποδέσμευση του προσωπικού της.
Το δημοσίευμα αναφέρεται σε rebranding της εταιρείας και όχι σε κλείσιμό της με στόχο την αναδιοργάνωσή της. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξετάζεται το σενάριο αλλαγής του ονόματος της εταιρείας αλλά και ενίσχυσης του στόλου της.
Σχετικά

15 Χρόνια Lidl Κύπρου: μια κοινή πορεία, μια μεγάλη γιορτή
Πάνω από 900 συμμετέχοντες γιόρτασαν την ενότητα και το όραμα της εταιρείας σε μία αξέχαστη εκδήλωση.

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις από Πάφο - Αυτός είναι ο πρώτος της προορισμός
Από τον Οκτώβριο, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να πετούν απευθείας από Πάφο προς ένα υπέροχο προορισμό

Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία για τη νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο έχουν γράψει οι Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς


Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας 2024: Ο κατάλογος των υποψηφιοτήτων
Τον κατάλογο ανακοίνωσε το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.


H LOUIS TRAVEL LTD έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση GREEN OFFICES
Η πιστοποίηση αυτή απονέμεται από τον οργανισμό CYMEPA σε εταιρείες που εφαρμόζουν πράσινες πρακτικές

Ελληνικός προορισμός ανάμεσα στους 4 ιδανικούς της Ευρώπης για διακοπές το καλοκαίρι
Εκεί την κατέταξε o Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας

5 ειδυλλιακές παραλίες της Αγίας Νάπας για όλη την οικογένεια
Η ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου από νωρίς


Olea: Η αρμονία της φύσης και της πολυτέλειας στις εκδηλώσεις
Το στολίδι του Πρωταρά για τη φιλοξενία γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων

Disney: Το νέο θεματικό πάρκο του κολοσσού στο Άμπου Ντάμπι είναι βγαλμένο από παραμύθι
Το εντυπωσιακό κάστρο της Disney θα είναι μέρος ενός συγκροτήματος ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει πολλά άλλα θεματικά πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Warner Bros. World Abu Dhabi, το οποίο άνοιξε το 2018.