Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2019
Το μυθιστόρημα του Stephen King που εκδόθηκε το 2013, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Mike Flanagan. Πρόκειται στην ουσία για το sequel του best-seller του King, αλλά και του θρυλικού φιλμ 'The Shining' (1980) του Stanley Kubrick, το οποίο αφηγείται την ιστορία του ενήλικου πια Danny Torrance (τον ρόλο έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο Ewan McGregor), γιο του Jack Torrance, του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο σπουδαίος Jack Nicholson. Εξακολουθώντας να φέρει το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη ως παιδί στο ξενοδοχείο Overlook, ο Dan Torrance προσπαθεί να βρει την εσωτερική του ηρεμία. Όμως αυτή διαλύεται όταν συναντά την Abra, μία θαρραλέα έφηβη που διαθέτει ένα υπερφυσικό χάρισμα, γνωστό ως 'λάμψη'. Η Abra συνειδητοποιεί αμέσως ότι ο Dan έχει την ίδια υπερφυσική δύναμη με εκείνη, τον αναζητά, ζητώντας απελπισμένα τη βοήθειά του προκειμένου να πολεμήσει την ανελέητη Rose the Hat (Rebecca Ferguson), αρχηγό της συμμορίας μεταφυσικών δολοφόνων 'The True Knot', που αναζητούν ανθρώπους προικισμένους με υπερφυσικές ιδιότητες, προκειμένου να 'καταναλώσουν' την αύρα τους και να γίνουν αθάνατοι.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
21 Νοεμβρίου - 27 Νοεμβρίου 2019
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.


Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.