Δημοσιεύτηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019
Ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, το 'Cats' του Andrew Lloyd Webber, το οποίο ξεκίνησε τη σαρωτική του πορεία το 1981 στο West End και από το 1982 στο Broadway (το 1983 κέρδισε επτά Βραβεία Τόνυ, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το Καλύτερο Μιούζικαλ, και ανέβηκε για 18 μοναδικές χρονιές), μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον μετρ του είδους, τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Tom Hooper ('Les Misérables', 'The King's' Speech').
Τo μιούζικαλ είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή ποιημάτων του T.S. Eliot, 'Old Possum's Book of Practical Cats', ενώ ο Lloyd Webber έχει γράψει και ένα νέο τραγούδι το οποίο 'ντύνει' μουσικά την ταινία. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Grizabella ενσαρκώνει η Jennifer Hudson, η οποία ερμηνεύει και το θρυλικό 'Memory', ενώ στο καστ έχουν συμμετέχουν και πολλά άλλα λαμπερά ονόματα όπως Idris Elba, Judi Dench, Ian McKellen, Rebel Wilson και Taylor Swift. Μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση, η πρίμα μπαλαρίνα στο Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας, Francesca Hayward.
Η ταινία 'Cats' επαναπροσδιορίζει και προτείνει το μιούζικαλ σε μια νέα γενιά θεατών, με τη θεαματική παραγωγή του, την τεχνολογία αιχμής και με χορευτικά που κινούνται από το μπαλέτο στο σύγχρονο χορό και από την hip-hop στην jazz με ένα καστ παγκοσμίως αναγνωρισμένων χορευτών, κάτω από την καθοδήγηση του βραβευμένου με Tony χορογράφου Andy Blankenbuehler.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
16 Ιανουαρίου - 22 Ιανουαρίου 2020
Σχετικά

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Θαυμαστές κάνουν ώρες μέσα στη ζέστη για να δουν τα γυρίσματα του «Ο διάβολος φοράει Prada 2»
Θαυμαστές συγκεντρώνονται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με σκοπό να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ο διάβολος φοράει Prada 2»

Πώς η Οδύσσεια του Κρίστοφερ Νόλαν πάει ήδη για το κινηματογραφικό γεγονός του 2026
Η νέα επική ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν πουλά εισιτήρια έναν χρόνο πριν κυκλοφορήσει – και τα sold out έχουν ξεκινήσει.

Έρχεται το Naked Gun… αλλά δεν έρχεται μόνο του – Δες ποιες άλλες 4 ταινίες κάνουν πρεμιέρα
Από κλασικές κωμωδίες που επιστρέφουν μέχρι σκοτεινά love stories και animation-περιπέτειες με δεινόσαυρους, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα στην Κύπρο τα έχει όλα

Όλες οι ταινίες που θα απολαύσουμε στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια» αυτή τη βδομάδα
Τέταρτη εβδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Mια ξεχωριστή προβολή, με βραβευμένες και διακεκριμένες ταινίες
Στο Κέντρο Ενηλίκων Δερύνειας, την Παρασκευή 1η Αυγούστου

Αρχίζει την Παρασκευή το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού
Από την 1η μέχρι και τις 8 Αυγούστου βλέπουμε ταινίες στον Χαρουπόμυλο Λανίτη

Αυτές είναι οι 9 ταινίες που θα δούμε στο 1ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λάρνακας
Από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου θα απολαύσουμε μια σειρά από υπαίθριες προβολές σε διάφορα σημεία της Λάρνακας

Βλέπουμε ταινίες κάτω από τα αστέρια, στη Λακατάμεια
Οι ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα

Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου διεκδικεί τον Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας
Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης επιστρέφει για πέμπτη φορά στη Μόστρα

5 ταινίες που θα απολαύσουμε στον «Μαραθωνιο Θερινών Προβολών»
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα αυτής της βδομάδας