Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2019
Το καλοκαίρι του 2014, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας ανατρεπτικής μουσικής εκδήλωσης. Μια εκδήλωση μελωδική και ρομαντική υπό το φως του φεγγαριού, υπό το φως της καλοκαιρινής πανσελήνου!
Πλέον, η Νεολαία Παραλιμνίου κατέστησε κι αυτή την εκδήλωση σε θεσμό και τα τελευταία χρόνια επιστρέφουμε πάντα στον χώρο του εγκλήματος, σε ένα χώρο που γεμίζει με νότες και ξεχειλίζει από ρομαντισμό. Έτσι και φέτος, σας καλούμε στο πέμπτο Moonwalk που θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο Πρωταρά – Περνέρας, στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, και ημέρα Σάββατο με ώρα έναρξης τις 20:00.
Στο φετινό Moonwalk οι μουσικοί σταθμοί θα φτάσουν μέχρι και τους 19, ενώ θα συμμετάσχουν πέραν των 70 επαγγελματιών μουσικών, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν μέσα από τις νότες και τους στίχους στον κόσμο της μουσικής κάτω από το φως των αστεριών και της πανσελήνου. Θα μας μυήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, σε πολλά και διαφορετικά ακούσματα, από blues μελωδίες μέχρι και κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια.

Ενώ, μια ρετρό συναυλία θα έρθει για να κορυφώσει την εκδήλωση! Το ίδιο βράδυ και στις 22:30 θα μαζευτούμε όλοι μαζί στο γκαζόν του εστιατορίου Polyxenia Isaac για να υποδεχθούμε κάποιους παλιούς αλλά πολυαγαπημένους γνώριμους τραγουδιστές. Κλείνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με τους Μαντώ, Δάκης, Κώστας Μπίγαλης και Δημήτρης Μεντζέλος, οι οποίοι υπόσχονται πως θα φέρουν μαζί τους ηχοχρώματα, νότες και στίχους από παλαιότερες δεκαετίες, με μοναδικό στόχο τους να μας διασκεδάσουν. Ας ετοιμαστούμε λοιπόν, για ένα ταξίδι… στον χρόνο!
Σκοπός της εκδήλωσης και φέτος είναι να φτιάξουμε μια ακόμη πιο φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με τις όμορφες απαλές νότες ταλαντούχων κι επαγγελματιών μουσικών κατά μήκος όλου του παραλιακού πεζόδρομου του Πρωταρά το βράδυ της τελευταίας δίκης μας καλοκαιρινής πανσελήνου.
Δίνουμε άλλο ένα καλοκαιρινό ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, δίπλα από το γαλάζιο της θάλασσας, κάτω από τα αστέρια κι υπό το φως της πανσελήνου, όπου η μουσική θα γεμίσει τις καρδιές μας με «φως» και γαλήνη!
Εν τέλει, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων τους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης μας: Love FM και Politeia FM αλλά κι όλους όσους καταλαμβάνουν προσπάθειες για την διεκπεραίωση της εκδήλωσης.
Σχετικά
Η σπουδαία Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη, στην Κύπρο
Η ΣΟΚ συμπράττει με τη σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια για ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, για μια νύχτα μαγική
Οι 20 δυνατές συναυλίες που ανακοινώθηκαν και δεν θέλεις με τίποτα να χάσεις
Ένας οδηγός για όλα τα σημαντικά live που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα
Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE έρχονται Λευκωσία για ένα βράδυ
Τη Δευτέρα του Πάσχα διασκεδάζουμε στο κέντρο της πόλης, με τους αγπαημένους μας καλλιτέχνες
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που "ανοίξει" τις καλοκαιρινές συναυλίες του RED
Μόλις ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία στο Σκαλί Αγλαντζιάς
Η Άννα Βίσση ανακοίνωσε την επόμενη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ
Το πρώτο βίντεο promo για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 26 Σεπτεμβρίου
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε την Κύπρο στην καλοκαιρινή της περιοδεία
Μόλις ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της
Οι Κοινοί Θνητοί επιστρέφουν στη Λευκωσία για ένα δυναμικό live
Το σχήμα από το Αλιβέρι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να χαράξει έναν ιδιαίτερο δρόμο στην ελληνική εναλλακτική σκηνή
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς
Η σειρά εμφάνισης καθορίστηκε από την EBU σε συνεργασία με τους Αυστριακούς διοργανωτές
Μία ξεχωριστή συναυλία με τους Κώστα Μακεδόνα και Κούλη Θεοδώρου
Με «Τραγούδια που έγραψαν ιστορία», σημάδεψαν στιγμές, που συγκίνησαν και ενώθηκαν με τις αναμνήσεις του κόσμου
Η Μαρία Αναματερού συναντά την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής Αμμοχώστου
Μαζί με την ερμηνεύτρια, επί σκηνής βρίσκονται η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής Αμμοχώστου υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κουλουμή