Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαρτίου 2020
Μία influencer κάνει digital αποτοξίνωση και κερδίζει 28 εκατομμύρια νοικοκυριά στην προσπάθειά της.
Στο ‘Airplane Mode’ του Netflix, η influencer Ana τρακάρει το αμάξι της ενώ μιλάει στο κινητό και οι δικοί της κρίνουν ότι έχει έρθει η ώρα για δραστικά μέτρα. Στέλνουν το κορίτσι πακέτο, λοιπόν, στη φάρμα του γκρινιάρη παππού της και την εξαναγκάζουν σε digital αποτοξίνωση.
Η βραζιλιάνικη teen κομεντί κυκλοφόρησε στο Netflix στα τέλη του Ιανουαρίου και έκτοτε σύμφωνα με την πλατφόρμα έχει γίνει η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη ορίτζιναλ παραγωγή τους.
Μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, το Netflix είχε μετρήσει σχεδόν 28 εκατομμύρια νοικοκυριά που είχαν παρακολουθήσει την ταινία, με τα 2/3 των συνδρομητών μάλιστα να προέρχονται εκτός Βραζιλίας.
Οι περισσότεροι, για την ακρίβεια, την είδαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, τη Γαλλία και τη Γερμανία.
Πρωταγωνίστρια του ‘Airplane Mode’ είναι η Larissa Manoela. Μία 19χρονη ηθοποιός που έχει γίνει σούπερ σταρ στη Βραζιλία λόγω της καριέρας της που έχει ξεκινήσει από τα παιδικά της χρόνια. Η Manoela έχει παίξει, για παράδειγμα, τη Maria Joaquina στην επιτυχημένη βραζιλιάνικη μεταφορά του ‘Καρουσέλ’ και μέσα στην πορεία της, έχει υπάρξει εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια, μοντέλο, συγγραφέας και, προφανώς, influencer αφού μετρά 29,7 εκατομμύρια followers στο Instagram που αυξάνονται ακόμη μετά την επιτυχία της στο Netflix.
Πηγή: Oneman.gr
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του