Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2020
Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη και σταδιακά στη μέση ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και τοπικά στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια και στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό, μετά τα μεσάνυχτα να σημειωθούν, κυρίως, ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στις προσήνεμες περιοχές μετά τα μεσάνυχτα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα βόρεια και ανατολικά γενικά ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, αρχικά με ελαφρές βροχές, ενώ το απόγευμα και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι ανατολικοί, μέτριοι 3 με 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα βόρεια και ανατολικά γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω των κανονικών για την εποχή αφού θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να παραμείνει πάνω από τα κανονικά για τη εποχή επίπεδα.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Η σκόνη αναμένεται σταδιακά να υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή παραπέρα άνοδο.
Σχετικά


Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών

Τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ταξίδι τον Οκτώβριο με τα ομορφότερα φθινοπωρινά χρώματα
Είναι σχεδόν εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νύχτες σιγά σιγά μεγαλώνουν, η θερμοκρασία πέφτει και η μυρωδιά του φθινοπώρου είναι στον αέρα

20 χρόνια Madame Figaro Awards: Μάθαμε πότε θα διεξαχθούν τα 20ά βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς
Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει

Βραβεία Εmmy: Θρίαμβος για Adolescence και The Studio - Αναλυτικά οι νικητές
Το Adolescence του Netflix και το The Studio του Apple TV+ σάρωσαν στα Emmy 2025 με πολλά βραβεία - Τα πολιτικά μηνύματα που κυριάρχησαν στη βραδιά


Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πότε αναμένεται περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο