Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2020
Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη με τις συγκεντρώσεις της να είναι κατά διαστήματα αυξημένες και η οποία αναμένεται να υποχωρήσει το Σάββατο. Το απόγευμα ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, στις περισσότερες περιοχές μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, παραμένοντας όμως στις προσήνεμες περιοχές μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης.
Απόψε ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και αναμένεται να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος, με λίγες τοπικές βροχές και πιθανό, κυρίως στα παράλια με παροδική καταιγίδα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και πιθανό παροδική καταιγίδα, για να καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο για να παραμείνει σε επίπεδα πάνω των κανονικών για την εποχή.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό στα ορεινά και στο εσωτερικό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ουσιαστική μεταβολή για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις κανονικές.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανό στα ορεινά και στο εσωτερικό να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ουσιαστική μεταβολή.
Σχετικά
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.