Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2020
Επηρεασμένοι από την παγκόσμια εκστρατεία του «Μένουμε Σπίτι» αλλά και τους ποικίλους δημιουργικούς τρόπους που ο καθένας εμπνέεται για να ενισχύσει την κοινωνική αυτή καμπάνια, η Στάλω Γεωργίου- μουσικοσυνθέτρια από την Πάφο και ο Θεόδουλος Κουλλαπή-δημοσιογράφος(ΡΙΚ) από την Λεμεσό, σε συνεργασία με μια ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών, έχουν την χαρά να παρουσιάζουν ένα τραγούδι για όλα τα συναισθήματα που προκαλεί η απομόνωση και η απομάκρυνση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω κορονοϊού.
«Εγώ θα ’μαι εδώ», είναι ο τίτλος του τραγουδιού, σε στίχους του Θεόδουλου Κουλλαπή και μουσική της Στάλως Γεωργίου, με την ερμηνεία 14 εξαίρετων καλλιτεχνών:
Συντελεστές:
Τίτλος Τραγουδιού: Εγώ θα’μαι εδώ!
Συνθέτης : Στάλω Γεωργίου
Στιχουργός : Θεόδουλος Κουλλαπή
Συμμετέχουν:
Κωνσταντίνα, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Άντρη Καραντώνη, Βασιλική Χατζηαδάμου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Ιφιγένεια Λουκαΐδου, Χριστίνα Τσέλεπου, Δημήτρης Σουρουλλάς, Χρίστος Ριαλάς, Δήμητρα Χατζή, Στέλλα Στυλιανού, Καλυψώ Δημητρίου, Έλενα Πολυδώρου, Φάνη Αναστασίου .
Video: Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Διαφημιστικό: Λάζαρος Λαζάρου
Oι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στο κάλεσμα της Στάλως να ενώσει δημιουργικά αγαπημένους καλλιτέχνες μέσω βιντεοκλήσης, τον δημοφιλέστερο τρόπο επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην καραντίνα που βρισκόμαστε παγκοσμίως. Παρά τις τεχνικές δυσκολίες υλοποίησης της ιδέας, η επιθυμία όλων να συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας ενός όμορφου κοινωνικού μηνύματος για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ελπίδα, την δύναμη, καταφέραμε να το φτιάξουμε.
Απομακρυσμένοι από τις δουλειές τους, χωρίς τεχνικό εξοπλισμό και φανταχτερά ρούχα οι καλλιτέχνες σε όλον τον κόσμο αποδεικνύουν ότι η λάμψη τους , πηγάζει μέσα από την ψυχή τους όπου κι αν βρίσκονται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες καλούνται να παράξουν έργο.
Μέσα από το τραγούδι αυτό και την λιτή του παραγωγή, θέλουμε να στείλουμε μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όσους Μένουμε Σπίτι αλλά και σε όσους αναγκαστικά συνεχίζουν να εργάζονται και να μάχονται εναντία στην πανδημία.
Μέσα από τα λόγια του τραγουδιού δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο, όχι μόνο τώρα που το έχουμε απόλυτη ανάγκη, αλλά και όταν είμαστε ξανά ελεύθεροι από τον κορονοίο.
Δείτε το βίντεο εδώ:
Σχετικά

Minthis Music Festival 2025: 5 αξέχαστες νύχτες μουσικής, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό
Μια Συμφωνία Κομψότητας και Πολιτισμού

Οι Μέλιsses έρχονται Κύπρο, για το πιο hot πάρτι!
Το κορυφαίο beach bar της Λάρνακας γιορτάζει με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση