Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2020
Rihanna ίσως, ετοιμάζεται τελικά για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της που έχει ανακοινωθεί από το 2016.
Το φιλμ αποτελείται από υλικό που κατέγραψε ο Berg, ταξιδεύοντας στο πλευρό της Rihanna στην Ευρώπη, ενώ το Amazon έχει δαπανήσει το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής του ντοκιμαντέρ. Η Rihanna έχει παράλληλα, την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ στα σχέδια της, παρότι είναι «απασχολημένη, προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο». Ο λογαριασμός @TeamofRihanna του Twitter αναστάτωσε τους θαυμαστές της τραγουδίστριας όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη Rihanna και τη σύνοψη του ντοκιμαντέρ, που προέρχεται από την ιστοσελίδα της, Film 45.
«Έρχεται σύντομα: Μια εσωτερική ματιά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή της Rihanna», αναφέρεται στην περιγραφή, ενώ στη φωτογραφία βλέπουμε επίσης την αστέρα της μουσικής να στέκεται πίσω από το μικρόφωνο σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Σύμφωνα με την ίδια φωτογραφία, φαίνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα έχει τον τίτλο «Rihanna: Volume One». Με πρωτοφανή πρόσβαση στη ζωή της τραγουδίστριας και πάνω από 1.200 ώρες υλικό, το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει μέσα από προσωπικές εικόνες στην προσωπικότητα και το χιούμορ της Rihanna, στη φιλοσοφία της στη δουλειά, στην οικογένειά της, σε εικόνες που είναι τόσο συγκινητικές όσο και συναρπαστικές.
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του