Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2020
Chris Evans και Ryan Gosling συναντιούνται στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο The Gray Man, ανεβάζοντας στα ύψη τις προσδοκίες των θαυμαστών τους. Η ταινία, η οποία βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων του Mark Greaney, θα ακολουθήσει ένα πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος έχει γίνει δολοφόνος, τον Court Gentry (Gosling) καθώς τον κυνηγά ο πρώην συνάδελφός και πλέον νέμεσίς του, Lloyd Hansen (Evans).
Οι Joe και Anthony Russo — οι οποίοι δούλεψαν με τον Evans στο Captain America: Civil War το 2016 και το 2019 στους Avengers: Endgame — θα σκηνοθετήσουν το project 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα είναι και η ακριβότερη παραγωγή του Netflix μέχρι στιγμής. Ο Joe θα γράψει επίσης το σενάριο πριν το δώσει στοθς σεναριογράφους του Endgame, Christopher Markus και Stephen McFeely για μια τελική ματιά.
"Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα franchise και να χτίσουμε ένα ολόκληρο σύμπαν" δήλωσε ο Joe στο Deadline. "Έχουμε δεσμευτεί όλοι για την πρώτη ταινία και αυτή πρέπει να είναι τέλεια για να μας οδηγήσει στη δεύτερη ταινία. Αυτοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι και ο χαρακτήρας του Gosling 'καίγεται' από τη CIA και ο χαρακτήρας του Evans πρέπει να τον κυνηγήσει".
Έχουμε λοιπόν, κάποια μάχη Gosling εναντίον Evans! Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα οι θαυμαστές την περιμένουν με ανυπομονησία.
Πηγή: harpersbazaar.gr
Σχετικά

Ο 16χρονος γιος του Τζέισον Μομόα στο Dune 3
Ο ρόλος που θα υποδυθεί, η έναρξη των γυρισμάτων και η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας

Το "Υπάρχω" και οι άλλες 27 ταινίες που θα δούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 11ου Protaras Summer Film Festival

14 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογραφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει

Σηκώνει αυλαία το Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου»
Το Φεστιβάλ κάνει αρχή με ένα αφιέρωμα (In Memoriam) στον σπουδαίο δημιουργό David Lynch

Η Λευκωσία (από τη Δευτέρα) θα βλέπει εναλλακτικό σινεμά στην αυλή
Έναρξη για το Φεστιβάλ "Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου"

Τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, στις Πλάτρες θα βλέπουμε σινεμά κάτω από τα αστέρια
Η καρδιά των Πλατρών μεταμορφώνεται σε ένα παλιό, αγαπημένο σινεμά

Το θερινό σινεμά στην όμορφη αυλή της παλιάς Λευκωσίας, αρχίζει τις προβολές!
Ξεκινά ένα ακόμη καλοκαίρι κινηματογραφικών εμπειριών στον όμορφο θερινό κινηματογράφο της παλιάς πόλης

Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη έχει ημερομηνία πρεμιέρας
«Ένα σύγχρονο καθαρόαιμο αστικό δράμα, με τραγικούς ήρωες και μοιραίους χαρακτήρες, σε έναν κόσμο γκρίζο και ναρκοθετημένο».

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Wicked: Μέρος Δεύτερο»
Η συνέχεια της ιστορίας φέρνει ξανά στην οθόνη τις Σίνθια Ερίβο και Αριάνα Γκράντε