Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2020
Chris Evans και Ryan Gosling συναντιούνται στη νέα ταινία του Netflix με τίτλο The Gray Man, ανεβάζοντας στα ύψη τις προσδοκίες των θαυμαστών τους. Η ταινία, η οποία βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων του Mark Greaney, θα ακολουθήσει ένα πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος έχει γίνει δολοφόνος, τον Court Gentry (Gosling) καθώς τον κυνηγά ο πρώην συνάδελφός και πλέον νέμεσίς του, Lloyd Hansen (Evans).
Οι Joe και Anthony Russo — οι οποίοι δούλεψαν με τον Evans στο Captain America: Civil War το 2016 και το 2019 στους Avengers: Endgame — θα σκηνοθετήσουν το project 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που θα είναι και η ακριβότερη παραγωγή του Netflix μέχρι στιγμής. Ο Joe θα γράψει επίσης το σενάριο πριν το δώσει στοθς σεναριογράφους του Endgame, Christopher Markus και Stephen McFeely για μια τελική ματιά.
"Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα franchise και να χτίσουμε ένα ολόκληρο σύμπαν" δήλωσε ο Joe στο Deadline. "Έχουμε δεσμευτεί όλοι για την πρώτη ταινία και αυτή πρέπει να είναι τέλεια για να μας οδηγήσει στη δεύτερη ταινία. Αυτοί είναι επαγγελματίες δολοφόνοι και ο χαρακτήρας του Gosling 'καίγεται' από τη CIA και ο χαρακτήρας του Evans πρέπει να τον κυνηγήσει".
Έχουμε λοιπόν, κάποια μάχη Gosling εναντίον Evans! Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σίγουρα οι θαυμαστές την περιμένουν με ανυπομονησία.
Πηγή: harpersbazaar.gr
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του