Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2020
Το Netflix ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι ανανεώνει για δεύτερη σεζόν τη ρομαντική κομεντί «Η Έμιλι στο Παρίσι» (Emily in Paris), η οποία είναι το νέο πνευματικό δημιούργημα του Αμερικανού παραγωγού Ντάρεν Σταρ και ο οποίος είναι γνωστός για τις πετυχημένες σειρές παγκοσμίως «Beverly Hills», «90210», «Melrose Place», «Sex and the City» και «Younger».
Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, η οποία υποδύεται την εικοσάχρονη Έμιλι Κούπερ από το Σικάγο. Ενα φιλόδοξο στέλεχος μάρκετινγκ, που βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της εξαγοράζει μια γαλλική γκλαμουράτη εταιρεία μάρκετινγκ, στην οποία θα αναλάβει να εκσυγχρονίσει τη στρατηγική των social media. Η ζωή της στο Παρίσι είναι γεμάτη με συναρπαστικές περιπέτειες και αναπάντεχες προκλήσεις, καθώς προσπαθεί ταυτόχρονα να κερδίσει τη συμπάθεια των συναδέλφων της, να κάνει φίλους και να ζήσει νέους έρωτες.
Παράλληλα, το Netflix έκανε και δεύτερη ανακοίνωση στα social media, αποκαλύπτοντας ότι «Η Ακαδημία της Ομπρέλας» (The Umbrella Academy) πήρε το πράσινο φως για τρίτη σεζόν. Μια ημέρα του 1989, τυχαίες γυναίκες που δεν σχετίζονται μεταξύ τους φέρνουν στον κόσμο 43 παιδιά παρόλο που μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν παρουσίαζαν κανένα σημάδι εγκυμοσύνης. Ο Σερ Ρέτζιναλντ Χάργκριβς, ένας δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, υιοθετεί επτά από αυτά, ιδρύει την Ακαδημία της Ομπρέλας και προετοιμάζει τα «παιδιά» του για να σώσουν τον κόσμο.
Σχετικά
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι