Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιανουαρίου 2021
Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια ταραγμένη και στα δυτικά και βόρεια κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αρχικά αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Τη Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και από τις αυγινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο, τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.
Σχετικά
Το ντοκιμαντέρ του Netflix που καθηλώνει το κοινό
Μια υπόθεση που συγκλόνισε τη διεθνή κοινότητα επιστρέφει στο προσκήνιο μέσα από ένα σκληρό και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
Αυτό είναι το νέο instagrammable spot του Τροόδους
Η νέα καρδιά που "χτυπά" στο χωριό, σου δίνει μία καλή αφορμή για εκδρομή στην Κυπερούντα
Καθαρά Δευτέρα δίπλα στη θάλασσα στο Columbia Beach Resort
Mια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας δίπλα στη θάλασσα, συνδυάζοντας διαμονή υψηλών προδιαγραφών, αυθεντικές σαρακοστιανές γεύσεις και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.
Ζωντανά στο Σίγμα η καρναβαλίστικη παρέλαση του Δήμου Δερύνειας- Παραλιμνίου
Μικροί και μεγάλοι χορεύουν σε ρυθμούς καρναβαλιού
TripAdvisor: Μία κυπριακή παραλία ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης για το 2026
Το Fig Tree Bay στις καλύτερες παραλίες - Στη λίστα και πέντε παραλίες της Ελλάδας
Απ’το Μεξικό ως τη Νότια Αφρική: Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου
Υπάρχει επίσης μια νέα κατηγορία «μοναδική στο είδος της» για παραλίες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
3 οικονομικοί προορισμοί στην Ευρώπη για τις αρχές της άνοιξης
Mε την άνοιξη να βρίσκεται ήδη προ των πυλών οργανώνουμε τα πρώτα ταξίδια της νέας σεζόν
Εντυπωσιακές εικόνες από το Nalu Latchi, το νέο πολυτελές resort που ανοίγει φέτος στην Πάφο
Το μέλος της προσεκτικά επιλεγμένης συλλογής πεντάστερων προορισμών Leonardo Limited Edition, αναμένεται να αποτελέσει τη νέα σημαντική προσθήκη στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της Πάφου
Νέο χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την Κύπρο - Κίτρινη προειδοποίηση για σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορά για 6 προορισμούς, με τιμές από €14.99
Η ιδανική ευκαιρία για ένα σύντομο city break
Η Lidl Κύπρου στηρίζει το Σαρακοστιανό τραπέζι με μειώσεις τιμών -15% σε βασικά προϊόντα
Με το βλέμμα στον καταναλωτή η εταιρεία προσφέρει ποιότητα και οικονομία και την περίοδο της Σαρακοστής.
“Έφυγε” η σπουδαία ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε ηλικία 99 ετών
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών η σπουδαία βυζαντινολόγος και ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ