Δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021
Πρόκειται για μια ρομαντική ιστορία για την αναζήτηση της αγάπης και τη λαχτάρα για συναισθηματική επαφή που φέρει το όνομα «Our Kind of Love».
Όταν ο Χαρούν, ένας Βρετανός-Αφγανός δεύτερης γενιάς που μεγάλωσε στο Λονδίνο, απογοητεύεται από τον δυτικού τύπου έρωτα, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις μεθόδους του πολιτισμού του για να παντρευτεί. Αλλά η πρώτη του συνάντηση με τη Samira που μετακόμισε πρόσφατα στο Λονδίνο, οδηγεί σε μια μικρή σύγκρουση προσδοκιών και προοπτικών.
Το «Our Kind of Love», που έγραψαν και συν-σκηνοθέτησαν οι Elham Ehsas και Azeem Bhati, είναι μια ρομαντική ιστορία για την αναζήτηση της αγάπης και τη λαχτάρα για συναισθηματική επαφή. Μέσα από την όμορφη αφήγηση και την ενδιαφέρουσα κινηματογράφηση, συλλαμβάνει τόσο την ελπίδα όσο και τη μελαγχολία του ρομαντισμού, την αμηχανία της πρώτης συνάντησης και τα περίεργα τελετουργικά της.
Αυτό που κάνει ενδιαφέρουσα τη συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους είναι η διακριτική παρατήρησή του πόσο δεμένοι είναι οι άνθρωποι με τον πολιτισμό, τη γλώσσα και τις παραδόσεις τους, ακόμη κι αν έχουν μεγαλώσει και ζήσει σε ένα διαφορετικό πολιτιστικό περιβάλλον.
Με πληροφορίες του Omeleto & www.lifo.gr
Σχετικά

Υπαίθριος Κινηματογράφος στην καρδιά της πρωτεύουσας
Η μαγεία του σινεμά κάτω από τα αστέρια

Φεστιβάλ Βενετίας: Επτά λεπτά χειροκρότημα για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Η Έμμα Στόουν δάκρυσε από χαρά με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Επίσημο τρέιλερ για το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της Έμα Στόουν
Απόψε η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου φιλμ από τον Έλληνα σκηνοθέτη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

«Hamnet» με τον Πολ Μέσκαλ: Η άγνωστη ιστορία του Σαίξπηρ – Ο γιος του Άμνετ και ο Άμλετ
Το σενάριο της ταινίας που σκηνοθετεί η Κλόε Ζάο βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της Ιρλανδής Μάγκι Ο′ Φάρελ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Ο Νίκολας Κέιτζ σε τρέιλερ ταινίας τρόμου για την παιδική ηλικία του Χριστού
Το "The Carpenter's Son" εμπνέεται από το απόκρυφο «Ευαγγέλιο» του Θωμά

4 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες της Κύπρου
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι απολαυστικές κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν με φρέσκες επιλογές για κάθε γούστο

«The Woman in Cabin 10» με την Κίρα Νάιτλι – Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix έχει τρέιλερ
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου μπεστ σέλερ μυθιστoρήματος της Βρετανίδας Ρουθ Γουέαρ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η νέα Άγκαθα Κρίστι».

Βραβείο FAN στην Ευριδίκη Παπαϊακώβου για την ταινία της “Poppy Flowers”
Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Imaginaria στην Ιταλία στις 23 Αυγούστου

Έμα Στόουν: Με ξυρισμένο κεφάλι στην αφίσα της νέας ταινίας του Λάνθιμου
Το «Bugonia» αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο 82ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

4 ταινίες που θα απολαύσουμε τον Σεπτέμβριο στο θερινό Σινέ Έρμα
Θερινό σινεμά στην πιο ωραία αυλή της πόλης


Η ζωή του Κόμπι Μπράιαντ έρχεται στη μεγάλη οθόνη
Η Warner Bros. αποκτά τα δικαιώματα για το biopic του αδικοχαμένου σταρ του NBA