Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2021
Ένας αποτυχημένος παραγωγός, ένας αδίστακτος μαφιόζος και ένας ξεπεσμένος αστέρας Western ταινιών γίνονται ομάδα. Καταλαμβάνουν τις οθόνες μας και υπόσχονται τρελές περιπέτειες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, που πρόκειται να δημιουργήσουν.
Ο Max Barber έχοντας την μια κινηματογραφική αποτυχία μετά την άλλη βρίσκεται χρεωμένος, με τη ζωή του να κινδυνεύει αν δεν καταφέρει να ξεχρεώσει τους δανειστές του. Για να βγει από το αδιέξοδο θα επιχειρήσει να γίνει παραγωγός σε μια ακόμα ταινία. Αυτή τη φορά όμως δεν βασίζεται στις εισπράξεις αλλά στα χρήματα που θα λάβει από την ασφάλεια ζωής του πρωταγωνιστή του, τον οποίο μάλιστα σκοπεύει να δολοφονήσει δια ατυχήματος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Η τύχη βέβαια έχει άλλα σχέδια.
Πρόκειται για remake της ταινίας "The Comeback Trail" του 1982 (Harry Hurwitz), σε σκηνοθεσία αυτή τη φορά George Gallo, που λόγω του Covid-19 καθυστέρησε και κυκλοφόρησε μέσα στο 2021. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν τρεις θρύλοι του αμερικανικού σινεμά, οι Robert De Niro, Tommy Lee Jones και Morgan Freeman και μπορεί ως κωμωδία να μην είναι η πιο αστεία του είδους της αλλά τουλάχιστον είναι ευχάριστη .
-
Premier Cinemas
22 Ιουλίου - 27 Ιουλίου 2021
-
Κ-Cineplex @ The Mall of Cyprus
22 Ιουλίου - 28 Ιουλίου 2021
Σχετικά

Πέθανε η Κλαούντια Καρντινάλε – Το τελευταίο «είδωλο» του ιταλικού σινεμά
Γεννημένη στην Τύνιδα στις 15 Απριλίου 1938, η Κλαούντια Καρντινάλε συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους δημιουργούς, μεταξύ των οποίων οι Λουκίνο Βισκόντι, Φεντερίκο Φελίνι, Ρίτσαρντ Μπρουκς, Ανρί Βερνέιγ και Σέρτζιο Λεόνε.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη «Σπασμένη Φλέβα» του Κύπριου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη
Η νέα ταινία του σκηνοθέτη θα συναντήσει τους θεατές στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου: Η κριτική επιτροπή
Η συγκρότηση της φετινής επιτροπής υπήρξε μια διαδικασία ευθύνης και έμπνευσης, με στόχο να αναδειχθούν οι καλύτερες συμμετοχές

Πρώτο τρέιλερ του ριμέικ (;) του «Anaconda» με τους Τζακ Μπλακ και Πολ Ραντ
Σε σκηνοθεσία του Τομ Γκόρμικαν, γνωστού για το «The Unbearable Weight of Massive Talent», το νέο αυτό remake δεν θυμίζει σε τίποτα την ταινία του 1997 με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Αυτή την εβδομάδα στο σινεμά: δύο νέες ταινίες που αξίζει να δεις
Η μεγάλη οθόνη υποδέχεται φρέσκες ταινίες που υπόσχονται να χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις και νέες εμπειρίες στο σινεφίλ κοινό


Πέθανε ο μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Ο Ρέντφορντ υπήρξε για δεκαετίες ένας από τους πιο αγαπητούς πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου

Maestro: Οι δύο ηθοποιοί που προστίθενται στην 4η σεζόν της σειράς
Οι φανατικοί της σειράς μετρούν αντίστροφα για να δουν τη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας

Το ντοκιμαντέρ "The (M) Factor: Shredding the Silence on Menopause" επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμη αποκλειστική προβολή
Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εκπαίδευση για την υγεία των γυναικών

Το ντοκιμαντέρ «Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
Με ελεύθερη είσοδο

GoetheKino: Ζητήματα Οικογένειας, με προβολές βραβευμένων ταινίων
Μια σειρά προβολών και συζητήσεων του Ινστιτούτου Γκαίτε γύρω από τις σχέσεις στην οικογένεια

The Super Mario Galaxy Movie: Ο Μάριο επιστρέφει και μας πάει… στο διάστημα!
Από το Βασίλειο των Μανιταριών στα άστρα – η πιο επική περιπέτεια ξεκινά το 2026.