Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021
O Σύνδεσμος “Cyprus Cactus and Succulent Society Discussion Group” διοργανώνει έκθεση και παζαράκι με θέμα τα φυτά γένους “Haworthias” και τα υβρίδια τους.
Η έκθεση δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και δεν θα δοθούν βραβεία. Θα υπάρχει ένα μόνο φυτό από κάθε είδος, με πληροφορίες που αφορούν το όνομα και άλλες λεπτομέρειες.
Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη “Haworthia” και οι ενδιαφερόμενοι να εμπλουτίσουν με αυτά τις συλλογές τους. Στην έκθεση θα γίνονται και πωλήσεις φυτών τα οποία θα προέρχονται από συλλογές μελών του Συνδέσμου αλλά και από φυτώρια συνεργάτες του Συνδέσμου.
Όσα μέλη έχουν στη συλλογή τους σπάνιες “Haworthias” και θα ήθελαν να τις εκθέσουν καθώς και μέλη που έχουν στη συλλογή τους τέτοια φυτά προς πώληση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Κώστα Πασιάδη το αργότερο μέχρι την 1η Νοεμβρίου.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Νοεμβρίου μεταξύ 15:00 – 18:30, στο "Πολιτιστικό Κέντρο Πέρα Ορεινής" και θα είναι ανοικτή για οποιονδήποτε θέλει να την επισκεφτεί.
Είσοδος 2 Ευρώ, δωρεάν για τα μέλη του συνδέσμου.
Σχετικά

25+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Με φεστιβάλ, μουσική, θέατρο και θερινό κινηματογράφο

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!