Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 15 συναυλίες του Αυγούστου που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις!

Ο Αύγουστος, ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού, είναι εδώ κι εμείς δεν θα μπορούσαμε παρά να σου φτιάξουμε το πρόγραμμα!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2020

Δίνουμε και φέτος ραντεβού σε χωριά, πάρκα, πλατείες, ανοιχτά θέατρα, μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά, εντός και εκτός πόλης, για να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να αποθεώσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο, ή που αγαπούν να επιστρέφουν συχνά εδώ, να δούμε φίλους και γνωστούς, να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να φλερτάρουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να ξεφαντώσουμε... έτσι απλά για να 'χουμε βρε αδερφέ κάτι να θυμόμαστε από το φετινό (πολύ διαφορετικό) καλοκαίρι.

Όλα όμως τα πιο πάνω τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας! 

Καίτη Γαρμπή
Η Καίτη Γαρμπή επέστρεψε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο και βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο δισκογραφικά όσο και με τις εμφανίσεις της. Εξάλλου, έχει μία μακρά πορεία στο τραγούδι, ερμηνεύοντας αγαπημένα κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή... Ένα από αυτά μάλιστα, με τίτλο ¨"Η Κιβωτός" κυκλοφόρησε σε νέα εκδοχή, ύστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια, σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο...  Αυτό μαζί και άλλα πολλά τραγούδια από την πολυετή καριέρα της θα ακούσουμε στο Nava Seaside στον Πρωταρά, όπου έρχεται για 2 live! 
>> Παρασκευή 31 Ιουλίου & Σάββατο 1η Αυγούστου, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 22777744.

Φοίβος Δεληβοριάς
Ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με τους συνεργάτες του -Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα και Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι- φτιάχνει και παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν από τον ωτακουστή και οφθαλμολάγνο τραγουδοποιό από το '89 έως εδώ. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας, την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
>> Παρασκευή 31 Ιουλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 21.00.

Γιάννης Κότσιρας
Κι αυτό το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας θα συνεχίσει τα ταξίδια του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μαζί με τους φίλους του, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, κόντρα στο «γκρίζο» της εποχής, θα φέρουν χρώμα στα καλοκαιρινά μας βράδια με το κέφι, το μεράκι τους και πολλά αγαπημένα τραγούδια, παλιά, νεότερα, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές. Μαζί τους αυτό το καλοκαίρι και τα ολοκαίνουρια τραγούδια από την επερχόμενη νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα, τα ήδη αγαπημένα “Έρωτας ή τίποτα” (μουσική – στίχοι Γιώργος Καραδήμος), “Καρδιά μου” (μουσική Μανώλης Ανδρουλιδάκης - στίχοι Δημήτρης Λέντζος), αλλά και “Την αμαρτία μου τη λέω” (μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη - στίχοι Ελένη Γιαννατσούλια), που πρόσφατα κυκλοφόρησε και ήδη σιγοτραγουδάμε! Ένα πρόγραμμα, που όπως πάντα, έχει στόχο τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι.
>> Παρασκευή 31 Ιουλίου, Παττίχειο Αμφ. Λάρνακας.
Εισιτήρια-Κρατήσεις: 7777 7040 & www.tickethour.com.cy. Πληροφορίες: 99059257.

Μπάμπης Στόκας
Σειρά ακουστικών παραστάσεων - Καλοκαίρι 2020. Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδοποιούς, βασικό στέλεχος των Πυξ Λαξ, κατεβαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει στη σκηνή δύο αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες, τον Νικόλα Φιλήτα και τον Γιώργο Κινέζο. Με εφόδιο τις ξεχωριστές φωνές και την ερμηνεία τους, οι τρεις καλλιτέχνες, παρουσιάζουν ένα ακουστικό πρόγραμμα βασισμένο τόσο στην πολύχρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, όσο και σε τραγούδια από όλους τους χώρους της ελληνικής μουσικής που άφησαν ιστορία. Μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμός, ερμηνείες και συναίσθημα, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα ώστε το πρόγραμμα των τριών καλλιτεχνών να δημιουργήσει βράδια γεμάτα μουσικές, νοσταλγία, κέφι και αστείρευτη διάθεση για ερμηνευτικές απογειώσεις! Στη παράσταση συμμετέχει στα πλήκτρα ο εξαίρετος Γιώργος Κλεάνθους. Μόνο με κρατήσεις.
>> Παρασκεύη 31 Ιουλίου, Πλατεία Χόβολη, Πάφος - SOLDOUT
>> Σάββατο 1 Αυγούστου, Πλατεία Χόβολη, Πάφος - SOLDOUT
>> Κυριακή 2 Αυγούστου, Πύργος Τυλληρίας (Παραλία)


«95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης»
Στην Κύπρο η  Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με Βασίλη Λέκκα,  Πέγκυ Ζήνα , Μπάμπη Τσέρτο, Σπύρο Κουτσοβασίλη. Μαζί με τη  χορωδία  ΑΡΗΣ  Λεμεσού  για τα 95 χρόνια του μεγάλου συνθέτη  Μίκη Θεοδωράκη 
Στις συναυλίες λαμβάνουν μέρος η διεθνούς φήμης Λαϊκή Oρχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η χορωδία «Άρης» Λεμεσού (διεύθυνση Σόλων Κλαδάς) και οι καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Τσέρτος και Σπύρος Κουτσοβασίλης . Καλλιτεχνική διεύθυνση Θανάσης Βασιλάς. 
Οι συναυλίες αφιερώνονται στο μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος γεννήθηκε πριν 95 χρόνια , στις 29 Ιουλίου του 1925 στη Χίο.  Ο συνθέτης ασχολήθηκε με όλα τα είδη της μουσικής, ενώ έχει συνθέσει τον ίσως πιο αναγνωρίσιμο ελληνικό ρυθμό διεθνώς, το συρτάκι "Ζορμπάς" (1964), βασισμένο σε παραδοσιακή κρητική μουσική. Επίσης έχει ασχοληθεί με την κλασική μουσική γράφοντας συμφωνίες, ορατόρια, μπαλέτα, όπερες και μουσική δωματίου.
Συνθέσεις του έχουν ερμηνευτεί από καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, όπως οι Beatles, η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, η Τζόαν Μπαέζ και η Εντίθ Πιάφ, ενώ έχει γράψει μουσική για γνωστές ταινίες όπως: Φαίδρα (1962), Αλέξης Ζορμπάς (1964), Ζ (1969) και Σέρπικο (1973). To 1970, για την μουσική στη ταινία Ζ, του απονεμήθηκε το βραβείο BAFTA για πρωτότυπη μουσική, ενώ ήταν υποψήφιος στην ίδια κατηγορία του 1974, για την ταινία State of Siege, και το 1975, για την ταινία Serpico. Επίσης ήταν υποψήφιος για Grammy το 1966 και το 1975 για το μουσικό θέμα των ταινιών Ζορμπάς και Serpico αντίστοιχα. Ως ανεκτίμητη προσφορά του συνθέτη  θεωρείται η μελοποιημένη ποίηση. Χρησιμοποιώντας ως στίχους ποιήματα βραβευμένων ποιητών ελληνικής και ξένης καταγωγής, όπως οι Γιάννης Ρίτσος (Βραβείο Ειρήνης Λένιν 1976), Γιώργος Σεφέρης (Νόμπελ 1963), Πάμπλο Νερούδα (Νόμπελ 1971), Οδυσσέας Ελύτης (Νόμπελ 1979) μας χάρισε ξεχωριστά έργα που αποτελούν σήμερα την εθνική αλλά και παγκόσμια κληρονομιά.  
Η χορωδία του συλλόγου «ΑΡΗΣ» Λεμεσού ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Σόλωνα Μιχαηλίδη, ο οποίος τη διεύθυνε μέχρι το 1956 όταν έφυγε από τη Κύπρο για να αναλάβει τη διεύθυνση της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Η σημαντική της παρουσία στα πρώτα χρόνια της ύπαρξης της χαρακτηρίστηκε από το ανέβασμα με μεγάλη επιτυχία, της όπερας « Διδώ και Αινείας». Το 1962 η χορωδία έκανε ένα νέο ξεκίνημα , αυτή τη φορά κάτω από τη διεύθυνση του Μαρίνου Μιτέλλα, ο οποίος ήταν ο μόνιμος μαέστρος και διευθυντής της μέχρι το 2014. Από το 2014 η χορωδία διευθύνεται από τον μαέστρο δρα Σόλωνα Κλαδά. Από την ημέρα της ίδρυσης της, η χορωδία υπηρετεί με συνέπεια, σοβαρότητα και ανιδιοτέλεια την ποιοτική χορωδιακή μουσική. Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει κάθε είδος χορωδιακής μουσικής – από κλασσικά έργα μέχρι και δημοτικά τραγούδια – η χορωδία συμμετέχει σε πλήθος από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αποσπώντας κολακευτικές κριτικές και σχόλια, και επιτυγχάνοντας να καταξιωθεί σαν ένα καθ΄ όλα άρτιο χορωδιακό σύνολο, για πολλούς, μία από τις καλύτερες χορωδίες της Κύπρου. Έχει δώσει συναυλίες σε πολλά μέρη της Ελλάδας καθώς και στη Βουλγαρία, Αγγλία, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία , Αίγυπτο, Βέλγιο, Τσεχία, Ουαλλία και Ολλανδία.
Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1997 από μουσικούς-συνεργάτες του Μ. Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του, το οποίο επιχειρούν να αναδείξουν με ποικίλους τρόπους (συναυλίες, παραστάσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις, ηχογραφήσεις). Η πρώτη εμφάνιση της Ορχήστρας έγινε στο Θέατρο Αιξωνή της Γλυφάδας τον Ιούνιο του 1997. Έκτοτε, η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» έχει δώσει πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες της παλιάς και της νέας γενιάς, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και προάγοντας τον ελληνικό πολιτισμό.
Στις συναυλίες θα παρουσιαστούν έργα του συνθέτη από τις πασίγνωστες και χιλιοτραγουδημένες συλλογές όπως Το τραγούδι του νεκρού αδελφού, Άξιον εστί, Επιφάνεια Αβέρωφ, Φαίδρα, Αλέξης Ζορμπάς, ΠολιτείαΑ & Β , Μαγική Πόλη, 12 Λαϊκά του Μάνου Ελευθερίου , Τραγούδια του Ανδρέα , Ένας Όμηρος, Ρωμιοσύνη, Λιποτάκτες, Συνοικία το όνειρο, Χαιρετισμοί Αρχιπέλαγος ,  τα 18 Λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας και την κινηματογραφική ταινία Χρυσοπράσινο φύλλο.
Για τις συναυλίες γράφει ο Μίκης Θεοδωράκης: Είναι μεγάλη η χαρά μου που με την ευκαιρία των 95 χρόνων από την γέννηση μου, η καταξιωμένη χορωδία ΑΡΗΣ Λεμεσού οργανώνει τις συναυλίες αυτές προς τιμή μου σε συνεργασία με την ορχήστρα Θεοδωράκη. Γνωρίζοντας την ιστορία της χορωδίας αυτής, δεν έχω καμμιά αμφιβολία για την επιτυχία των συναυλιών, πράγμα που εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου με όλη μου την αγάπη!  
>>  Κυριακή 2 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Δευτέρα 3 Αυγούστου, Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, Λευκωσία. 
Ώρα έναρξης των παραστάσεων 21.00. Τα εισιτήρια προπωλούνται  ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy  (τηλ 77 77 7040 ), από όλα τα ACS couriers και για τη Λεμεσό επίσης από το ταμείο του Κηποθεάτρου μόνο απογεύματα  από  16:00 – 19:00  Τιμές εισιτηρίων: €23, €20.

Πυξ Λαξ
Το «NOSTAΛΓΙΑ TOUR 2020» είναι γεγονός και φέρνει τους Πυξ Λαξ στην Κύπρο, στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Παρέα πατάμε το κουμπί της επανεκκίνησης. Παρέα τραγουδάμε, γελάμε, ονειροπολούμε. Παρέα νοσταλγούμε. Με πρόσωπα γνωστά σε οικεία μουσικά μονοπάτια. Όπως τα θυμόμαστε και όπως τα αγαπήσαμε. Η τριαντάχρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στη γλυκόπικρη νοσταλγία και την ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Γιατί το συναίσθημα δεν χρειάζεται πολλές λέξεις, παρά μόνο γνώριμες μελωδίες και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Μαζί με τη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί, παρέα με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν.
>>  Τετάρτη 5 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Λόγω των περιοριστικών μέτρων οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου από την tickethour και από τα ταμεία του Κηποθεάτρου καθημερινά 16:00 με 19:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Πληροφορίες 99890749.

Νίκος Απέργης
O Νίκος Απέργης επιστρέφει στο νησί μας, έτοιμς να μας χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του. Στο πρόγραμμά του θα ερμηνεύσεις το τραγούδι του «Εγώ Ο Δυνατός», το οποίο ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει, το «Ίσως», το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», και άλλα αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και όχι μόνο.
>> ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Πέμπτη 6 Αυγούστου, Breeze Summer Club, Λεμεσός. 

 


Μάριος Φραγκούλης
Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά το κοινό του σε μία σειρά συναυλιών που θα πραγματοποιήσει από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Ελλάδα και την Κύπρο. Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι ,μεταφέρει για άλλη μια φορά με το τραγούδι του το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης. Ο Μάριος θα μας χαρίσει το μαγικές στιγμές με τραγούδια από τα άλμπουμ του, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα τραγούδια από το τεράστιο ρεπερτόριό του, ελληνικό και ξένο. Μαζί με τους αξιόλογους νέους συνεργάτες του, τη Μυρτώ Βασιλείου και τον Βασίλη Κούρτη θα υφάνουν ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από έρωτα και άστρα. Ο Μάριος Φραγκούλης, ο αγαπημένος διεθνής τενόρος έχει συμπράξει με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στοCarnegie Hall καθώς και σε αμέτρητες άλλες αίθουσες σε όλη την Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και Αφρική, επιστρέφει στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που θα σας συναρπάσει.
>> ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
Εισιτήρια-Κρατήσεις  7777 7040 & www.tickethour.com.cy.

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο Theama Venue, Under the moon, για 2 μοναδικές βραδιές, την Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Αυγούστου.  Το Theama Venue, ένας απόλυτα καλοκαιρινός χώρος, διαμορφώνεται ειδικά, για 2 μοναδικές βραδιές για να υποδεχτεί τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Απολαύστε δυο βραδιές γεμάτες μαγεία σε ένα τρίωρο μουσικό συναπάντημα και όλα αυτά κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης σελήνης. 
>> ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληρ. 99 044711.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια έρχεται Κύπρο για δύο ξεχωριστές συναυλίες. Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με την σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της θα μαγέψει τους πολλούς θαυμαστές της την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Αυγούστου σε Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα. Κάτω από τον Αυγουστιάτικο Ουρανό η Νατάσα θα κάνει ένα ταξίδι με χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού πει για τις δύσκολες στιγμές, θα τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα. Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις λίγες επιτυχίες που θα μας χαρίσει η αγαπημένη ερμηνεύτρια. Μαζί της θα είναι ο Παντελής Καπαράκης για… πραγματικά πολύ γέλιο.
>> Τετάρτη 19 Αυγούστου, Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Πέμπτη 20 Αυγούστου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας. 
Εισιτήρια προπωλούνται online στο www.tickethour.com.cy. Πληροφοριες: 77777040 & 96409000. Ωρα Έναρξης  21.00.

Ευρυδίκη
Τραπεζάκια έξω σε μια άκρως καλοκαιρινή ακουστική υπαίθρια παράσταση με την Ευρυδίκη, στις 21 Αυγούστου, στο παλιό οινοποιείο της ΕΤΚΟ, στη Λεμεσό.
>> Παρασκευή 21 Αυγούστου, ΕΤΚΟ, Λεμεσός, 20.00, 20.00. Πληρ: 99300430.

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μάς είχε δώσει μια υπόσχεση μέσα στην καραντίνα… ότι θα είμαστε «μαζί ξανά».Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης που δεν πρόδωσε ποτέ την τέχνη του (η οποία κιόλας δεν διαχωρίζεται από την υπόλοιπη ζωή του), κάνει πράξη την υπόσχεσή του και ανακοινώνει συναυλίες για την Κύπρο, στις οποίες μάλιστα σημειώνει ότι θα είναι σόλο! 
>> Κυριακή 23 Αυγούστου, Δημοτικό Κηποθέατρο "Μάριος Τόκας", Λεμεσός
>> Δευτέρα 24 Αυγούστου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα
>> Τρίτη 25 Αυγούστου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία
Πληροφορίες για την προπώληση εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο! Η αγαπημένη Ελευθερία θα φέρει μαζί της όλα τα μεγάλα τραγούδια της με τα οποία έχουμε συνδυάσει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια, αλλά και τις προσωπικές μας στιγμές, καθώς και κάποια από τα καινούρια της τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen. Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα). Μείναμε για πολύ καιρό χωρίς live μουσική, καιρός να ξαναβρεθούμε να τραγουδήσουμε παρέα.
>> Δευτέρα 31 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99059257. Προπώληση εισιτηρίων www.tickethour.com.cy.
>> Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
"Να ‘μαστε λοιπόν. Για να υποκλιθούμε στο τραγούδια που θέλουμε να τραγουδάμε παρέα. Για να υποκλιθούμε στο ελληνικό καλοκαίρι που πάντα μας φέρνει κοντά. Για να σας στείλουμε όλη μας την ενεργεία από σκηνής και να δεχτούμε τη δική σας επί σκηνής. Τραγούδια δικά μου και άλλα σαν δικά μου που όλα τους έχουν μέσα τους αυτό που θα ήθελα να σας πω φέτος. Αυτό το καλοκαίρι ας κάνουμε την ενέργεια μας ένα τραγουδώντας! Η ζωή επιμένει, η χαρά ας την συντροφεύει! Με αυτό το σημείωμε, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάς προσκαλεί στις 2 καλοκαιρινές συναυλίες της στο νησί μας. Δίνουμε λοιπόν ραντεβού στις 28 & 29 Αυγούστου, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. 
>> Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Πληροφορίες: 99810011, εισιτήρια: https://www.soldoutticketbox.com.

Παύλος Παυλίδης
Ο Παύλος Παυλίδης και ο Φώτης Σιώτας θα διαμορφώσουν ένα διαφορετικό dueto, σε μια συνάντηση που έχει ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και θα αποτελέσει μια ξεχωριστή πρόταση για το κοινό.  Ο Παυλίδης και ο Σιώτας συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή, πειραματίζονται και προσεγγίζουν μ’ ένα ιδιαίτερο τρόπο τα τραγούδια του Παύλου δίνοντας τους νέα δυναμική. Στο πρόγραμμα αυτό θα υπάρχουν και αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε εδώ, καθώς και κάποια αγαπημένα τους τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία. Κιθάρες, πλήκτρα, βιολί, βιόλα και λούπες, θα μπλέξουν με τη φωνή και τους στίχους δίνοντας μας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Παύλος Παυλίδης dueto με τον Φώτη Σιώτα. Μια διαφορετική συνεργασία και ένα πρόγραμμα – έκπληξη που θα μας κάνει παρέα αυτό το καλοκαίρι και θα μας δώσει μια ανάσα μετά από μια δύσκολη περίοδο.
Συντελεστές: Παύλος Παυλίδης: φωνή, πλήκτρα, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, λούπες & φωνητικά, Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος.
>> Κυριακή 30 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.00. Τιμή εισιτηρίου €15. Πληρ. 99810011. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close