Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2022
Αν αγαπάς τα γλυκά του κουταλιού, αν έχεις τα δικά σου αγαπημένα ή αν ακόμα συνεχώς θέλεις να δοκιμάζεις νέες ενδιαφέρουσες γεύσεις, βάλε τώρα αυτό το φεστιβάλ στο πρόγραμμά σου.
Έχεις δοκιμάσει γλυκό μελιντζανάκι ή σύκο; Μήπως πόμελο; Αυτά και πολλά άλλα μας περιμένουν στο Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού, που θα πραγματοποιηθεί για 6η χρονιά στην Κακοπετρία στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.
Παρόλο που το πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί πλήρως ακόμα, έχουμε ήδη μάθει πως περιλαμβάνει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.
Το Σάββατο περιλαμβάνει αφήγηση και εργαστήρι για παιδιά από 4 μέχρι 8 ετών και 8 με 12 (σε δύο διαφορετικά εργαστήρια), χορευτικό πρόγραμμα από τον μουσικοχορευτικό λαογραφικό όμιλο «Η Βούρκα», προβολές στο πλανητάριο και τραγουδιστικό πρόγραμμα.
Την Κυριακή η Χρύσω Λέφου θα μας παρουσιάσει την Παρασκευή γλυκών του κουταλιού ενώ θα ακολουθήσουν ιστορικές λαογραφικές ξεναγήσεις στην παλιά Κακοπετριά από αδειούχο ξεναγό. Η μέρα θα συνεχίσει με το θέατρο «Ούλα του γάμου δύσκολα» από τη θεατρική ομάδα «Το Παρασκήνιο», εργαστήρια για παιδιά και πρόγραμμα με παραδοσιακά κυπριακά τραγούδια και χορό.
Παρ’ ότι αναμένουμε την ανακοίνωση του ολοκληρωμένου προγράμματος, ξέρουμε ήδη πως στις 24 και στις 25 Σεπτεμβρίου πάμε Κακοπετριά για γλυκό του κουταλιού!
Σχετικά
Weekend Agenda: 30 γιορτινές ιδέες εξόδου για το σαββατοκύριακο
Οι πιο δυνατές επιλογές του τριημέρου σε θέατρο, μουσική και καρναβάλι
Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο της «Βασίλισσας του Πάθους και της Τρέλας» στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα από χθες ζει σε ρυθμούς Καρναβαλιού
Κόφκουμεν την μούττην της παραδοσιακά, στο Φοινί
Το όλο χάπενινγκ θα στηθεί στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου της κοινότητας Φοινιού, που θα μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο πικνίκ για όλους, Φοινιώτες και μη
Ο Στρόβολος την Κυριακή θα γεμίσει δρομείς
Με 5 μοναδικές διαδρομές για δρομείς όλων των επιπέδων, το 2ο Cyprus Road Races Grand Prix αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για άθληση και διασκέδαση
H Aegean επαναρχίζει τις πτήσεις προς έναν δημοφιλή ελληνικό προορισμό
Eπαναρχίζει το Πάφος-Αθήνα από την Aegean
Αν σκοπεύεις να κατεβείς στο κέντρο της Λεμεσού σήμερα, διάβασε αυτό
Όλες οι τροχαίες ρυθμίσεις που θα ισχύουν σήμερα Τσικνοπέμπτη στη Λεμεσό
Τσικνοπέμπτη στην Κύπρο: Από τις βακχικές γιορτές στο καρναβάλι της Λεμεσού
Μετά τη δεκαετία του 1950, η Τσικνοπέμπτη καθιερώθηκε πανκυπρίως ως ημέρα συλλογικής διασκέδασης
11 πολυτελείς σουίτες με θέα τη θάλασσα του Πρωταρά, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις!
Ο ολοκαίνουριος boutique παραθαλάσσιος προορισμός στον Πρωταρά, είναι άκρως εντυπωσιακός
Αυτή είναι η νέα αεροπορική που θα συνδέει την Κύπρο με έναν νέο προορισμό
H Kύπρος από τον ερχόμενο Ιούνιο συνδέεται με τη μεγαλύτερη οικονομία της Κεντρικής Ασίας