News , Guide

Παράδοση επιταγής στο Καραϊσκάκειο από τη Madame Figaro Κύπρου

Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2020: ΟΧρύσανθος Τσουρούλλης παρέδωσε στην δρ. Πόπη Κανάρη, τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2020

 Ο ετήσιος θεσμός, Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, που παρουσίασε η Esteer Lauder αναδεικνύει και επιβραβεύει Κύπριες γυναίκες που διέπρεψαν δημιουργώντας πρότυπα, πραγματοποιήθηκε φέτος κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες λόγω κορωνοίού.

«Κοινωνία υπάρχει όταν ο καθ’ ένας και όλοι μας ενεργούμε με αναφορά στην προαγωγή και ευημερία του συνόλου, της κοινωνίας. Σταθερή και αταλάντευτη πυξίδα και στόχος των Βραβείων Madame Figaro είναι η επιβράβευση γυναικών που με το έργο, τη ζωή και την προσωπικότητά τους έχουν συμβάλει στην καθολική αυτή αξία που είναι η κοινωνία», δήλωσε ο Διεθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Δίας & τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Χρύσανθος Τσουρούλλης παρέδωσε στην Δόκτορα Πόπη Κανάρη, βραβευμένη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, το σύνολο των καθαρών εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων στη Τελετή, ύψους 4.400 ευρώ, εκφράζοντας την ατέλειωτη ευγνωμοσύνη για το έργο της. Τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.  

«Η βράβευση και η τιμητική επιταγή αποτελούν λάβαρο αξιών και αρχών που ενώνει όλους τους ανθρώπους κάτω από ένα κοινό σκοπό... στο νεοσύστατο κέντρο του παιδικού καρκίνου στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.  Εμείς, ως Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός θέλουμε να εμβαθύνουμε την έρευνα στον παιδικό καρκίνο, να βοηθήσουμε κάθε παιδί και κάθε οικογένεια. 

Ευχόμαστε ότι θα έχουμε λιγότερα...  Και μετά σας ευχαριστώ… μέχρι το μετερίζι», δήλωσε η δρ Πόπη Κανάρη. Ευχή όλων, η ευχή της Δόκτορος Κανάρη, σε λίγα χρόνια να υπάρχουν λιγότερα κρούσματα αυτής της ασθένειας, λόγω έγκαιρης διάγνωσης και σωστών πρωτόκολλών θεραπείας για τα παιδιά με καρκίνο.

«Στο πρόσωπό σας, Δρ Κανάρη, τα 15α Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς αναγνωρίζουν μια σημαντική και αξιοθαύμαστη συμβολή που αξίζει να προβληθεί ως πρότυπο και παράδειγμα σε όλους», είπε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close