Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συναντά τον Δημήτρη Μπάση

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω πανδημίας οι διοργανωτές της συναυλίας "Τα Ερωτικά Τραγούδια της Σμύρνης συναντούν την Κυπριακή Παράδοση!" έχουν μεταφέρει τη συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου με τον Δημήτρη Μπάση που προγραμματιζόταν για τις 29 Δεκεμβρίου στις 24 Φεβρουαρίου 2021.

Γιατί πιστεύουμε ότι το μόνο φάρμακο για την ζωή είναι η μουσική!

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου και ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζουν μια παράσταση αφιερωμένη στα τραγούδια που γράφτηκαν με έμπνευση τον έρωτα στη Σμύρνη! 
Η προτεινόμενη παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον Δημήτρη Μπάση με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, τον βαθύ ερωτισμό που κρύβουν τα τραγούδια αυτά, πάντα με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Οι νεαροί ταλαντούχοι τραγουδιστές, Δημήτρης Μεσημέρης και Μάριαμ Βενιζέλου με υψηλό αίσθημα ευθύνης βασισμένο στην μουσική παράδοση της Κύπρου θα ταξιδέψουν την μουσική παράδοση σε νεότερες γενιές με μια φρέσκια μάτια και σύγχρονο ήχο.

Η Καθαριστική Ορχήστρα Κύπρου θέλοντας συνειδητά να κρατήσει τον χαρακτήρα του Κυπριακού ήχου, εστιάζεται στην αυθεντική μορφολογία δημιουργώντας ένα ταξίδι στο χρόνο και στις εποχές  με κομμάτια μέσα από τον πλούτο της παράδοσής μας.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας 
Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις : Αντώνης Μυτακίδης
Σολίστ: Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio. 

Συμμετέχουν: Καθηγητές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων ΥΠΠΑΝ 

Συμμετέχουν στο Τραγούδι: Δημήτρης Μεσημέρης, Μάριαμ Βενιζέλου.

>> Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 20:30 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Τιμή εισιτηρίου: 20 & 25 ευρώ.

Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22 76 95 32.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31